Психическое здоровье

Лікарі розповіли, як швидко позбутися від стресу 05 марта Багато хто з нас хоча б раз у житті стикалися з нервовим напруженням. Лікарі розповіли, стрес може призвести до втрати пам'яті 29 февраля Тривала стресова напруга може привести до втрати пам'яті і розвитку запалення в головному мозку. Медики заявили, ранні підйоми руйнують психіку 22 февраля Вчені заявили про шкідливість ранніх підйомів для людської психіки. Що може бути причиною хронічної втоми 05 февраля Лікар-дієтолог Наталія Круглова пояснила, що причиною хронічної втоми, постійного поганого самопочуття можуть бути не захворювання, а нестача вітамінів Як стрес руйнує ваш організм 26 января Стрес може призводити до тривожних розладів. Медики розкрили вплив жирної їжі на психіку 18 января Висновки були зроблені фахівцями за підсумками експериментів із гризунами. Чи може йогурт допомогти вилікувати депресію 31 декабря Нове дослідження припускає, що може бути ефективна альтернатива медикаментам у питанні лікування депресії: пробіотичні бактерії знайдені у йогурті. Лікар розповів, що таке метеопатія та як з нею боротися 08 ноября Уникнути неприємних наслідків для свого здоров'я під час різкої зміни погоди цілком і без сильних лікарських препаратів. Лікарі підказали, як зняти стрес за кілька хвилин 07 ноября В сучасному світі люди дуже часто піддаються зневірі і стресу. Простий спосіб, який зменшить нервову напругу 02 ноября У нашому матеріалі ми розповімо, як швидко позбутись стресового стану та психологічної напруги. Медики назвали продукти, які можуть призводити до депресії 25 октября Все є отрута, і все є ліки. Медики назвали найкращий спосіб позбутися стресу 19 октября Нове дослідження показує, що максимальні фізичні навантаження знімають хронічний неспокій краще, ніж ліки чи терапія. Як пережити панічну атаку 17 октября Найчастіше до панічних атак схильні люди у віці з 25 до 45 років. Названі методи лікування хронічної втоми 04 октября Хронічна втома може виникнути у кожної людини, але впоратись з цим синдромом цілком можливо. Як позбутися тривожності перед сном 03 октября Один із найдієвіших методів, щоб добре виспатися після трудового дня та підготуватися до чергового – контрольоване глибоке дихання. Як стрес впливає на рівень холестерину у крові 27 сентября Високий рівень холестерину в крові – це небезпечно.  Виявлено найбільш ефективний спосіб лікування депресії 26 сентября Результати нового дослідження, проведеного співробітниками CAMH (Центру наркології та психічного здоров'я), показали, що найефективнішим методом боротьби з депресією є фармакогенетичне тестування. Медики назвали вітамін від аутизму 21 сентября Вчені з Університету Квінсленда провели дослідження на мишах. Лікарі дали поради, як швидко зняти стрес 18 сентября Як заспокоїти свою нервову систему. Які продукти корисні для психіки 15 сентября Експерт у галузі харчування та викладач дієтології Мері Кейт Кіз розповіла про продукти, корисні для підтримки психіки.
1
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.