Эндокринология

Як знизити цукор в крові народними засобами 04 марта В основному високий рівень цукру в крові виникає за таких станів, як діабет або переддіабет. Як уникнути розвитку цукрового діабету 28 февраля Формулювання «норма цукру в крові» – це кількість глюкози в плазмі крові, що виявляється у 99% здорових людей. Медики назвали головні причини ожиріння 27 февраля З 70-х років минулого століття до сьогодні люди з проблемою ожиріння стали зустрічатися в 10 разів частіше. Лікарі назвали явні ознаки високого рівня цукру в крові 21 февраля Цей показник має життєво важливе значення. Перші ознаки діабету, які не можна пропустити 18 февраля Дізнайтеся про тривожні симптоми, які говорять про те, що вам обов'язково треба здати кров на цукор! Названо нетиповий симптом діабету 13 февраля Несподіваний фактор розвитку діабету. Названо сім тривожних ознак цукрового діабету 02 февраля За словами фахівця, першою ознакою є спрага. Названа ранкова звичка, яка провокує появу діабету 26 января Любителям кави потрібно бути обережнішими з улюбленим напоєм. Лікар назвав фрукт, який протипоказаний людям із цукровим діабетом 25 января Манго має безліч корисних властивостей і при цьому може принести серйозні проблеми зі здоров'ям для деяких людей. Як діабет впливає на здоров'я очей 21 января Діабет може суттєво впливати на здоров'я очей. Названі симптоми захворювання щитовидки, які не можна ігнорувати 10 января Медики поділилися інформацією про щитовидній залозі, яка повинна бути відома всім. Названо девять ознак цукрового діабету 09 января Лікарі не даремно називають діабет одним з найбільш підступних захворювань: на ранній стадії у людини нічого не болить і практично не виникає нарікань. Білі плями на нігтях можуть бути ознакою діабету 07 января Довгий час вважалося, що білі смужки та плями на нігтях, або лейконіхія, викликані дефіцитом цинку в організмі. Названий дієвий спосіб позбавитися від діабету 31 декабря Це захворювання викликане надмірним вмістом жиру в печінці та підшлунковій залозі, позбавитися від яких можна за допомогою низькокалорійної дієти. Названі симптоми захворювання щитовидки, які не можна ігнорувати 30 декабря Медики поділилися інформацією про щитовидній залозі, яка повинна бути відома всім. Названі шкідливі продукти для щитоподібної залози 26 декабря Варто обмежити споживання цих продуктів, якщо маєте проблеми зі щитоподібною залозою. Названо овоч, який без ліків може контролювати рівень цукру в крові 23 декабря Нове дослідження продемонструвало користь броколі для здоров'я людей, які страждають на цукровий діабет. Медики з'ясували, що сир допомагає знижувати ризик діабету 22 декабря Вчені виявили здатність сирів підтримувати нормальний рівень цукру в крові. Медики назвали овоч, який різко знижує рівень цукру в крові 21 декабря Оздоровчий ефект пояснюється його складом. Як швидко та безпечно знизити рівень цукру в крові 20 декабря Чим знизити цукор в крові в домашніх умовах?
1
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.