Неотложная помощь

Як зрозуміти, що у вас розвивається психологічний розлад 13 марта Ми зібрали найпопулярніші захворювання. Які напої допомагають врятуватися від інсульту 23 февраля Про це свідчать дані дослідження японських вчених. Лікарі назвали нетипові ознака інфаркту міокарда 14 февраля Дуже важливо дослухатися до організму. Названий напій, що рятує від серцевого нападу 30 января Також, вода з лимоном є відмінним засобом проти денної втоми. Названі головні ознаки серцевого нападу 20 января Медики Британського кардіологічного фонду розповіли, що головний прояв серцевого нападу – біль у грудях – є не єдиною його ознакою. Вони назвали низку інших особливостей, на які слід звернути увагу. Медики з'ясували, звідки беруться камені в нирках 04 января Найбільший камінь важив більше кілограма. Названа дієта, яка може збільшити тривалість життя 29 декабря З раціону варто виключити низку критичних продуктів. Лікар назвав найперші симптоми інфаркту 27 декабря Перші ознаки інфаркту з'являються приблизно годину до нападу. Овочі, які ефективно знижують тиск 17 декабря Лікар пояснила, який овоч допоможе зменшити тиск, а також зміцнити печінку Названо чотири способи уникнути серцевого нападу 11 декабря Через серцево-судинні захворювання щороку в США вмирають безліч людей. Названі головні ознаки інсульту 06 декабря На щастя, фатальних наслідків інсульту можна уникнути, якщо швидко надати хворому лікарську допомогу. Названі хвороби, які загострюються в морозну погоду 27 ноября Про фатальні наслідки морозу для серцево-судинних хворих попередив німецький експерт. Названі продукти, які строго протипоказані при кашлі 23 ноября При лікуванні кашлю потрібно дотримуватися особливу дієту і виключити деякі продукти. Лікарі назвали найкращий напій для нормалізації тиску 13 ноября Він корисний і для покращення когнітивних функцій, особливо у людей похилого віку. Лікар пояснила, яка їжа провокує розвиток інфаркту 06 ноября Лікар-дієтолог Наталія Круглова пояснила, які продукти сприяють виникненню інфаркту. Медики підказали, як швидко знизити артеріальний тиск без ліків 02 ноября Цей часниковий сироп дивний завдяки своїм властивостям для здоров'я. Ця хвороба сьогодні досить поширена, але багато людей навіть не знають, що вона у них є 26 октября Слово "глютен" все частіше на слуху останнім часом. Названо п'ять способів уникнути інфаркту 19 октября Серцево-судинні захворювання, в тому числі і інфаркт, стали однією з основних причин смерті жінок у наш час. Названі небезпечні звички для людей з високим тиском 17 октября Від цих звичок точно варто відмовитись. Названо шість діагнозів, в яких лікарі помиляються найчастіше 12 октября Ми звикли довіряти лікарям у всьому, але іноді вони ставлять помилкові діагнози.
1
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.