Пищеварение и продукты питания

Медики розповіли, як очистити організм від паразитів 28 августа Причини появи паразитів в кишечнику різноманітні. Лікарі розповіли, як цукор руйнує інтелект людини 27 августа Вживати цукор потрібно в обмежених кількостях, якщо хочете зберегти свій інтелект. Названий самий корисний фрукт для здоров'я кишечника 23 августа Медики розповіли про корисні властивості слив. Названі продукти, які можуть пом'якшувати симптоми ревматизму 14 августа Вчені з Лісабонського університету провели огляд досліджень, у яких перевірявся вплив трав та спецій на ревматичні захворювання. Названий самий корисний продукт для здоров'я кишечника 12 августа Медики розповіли, чому потрібно їсти рукколу. Як харчуватися, щоб не було варикозу 11 августа Профілактика появи судинних «зірочок» будується в основному на організації правильного і здорового харчування. Чому не можна терпіти відчуття голоду 09 августа Для здоров'я краще з'їсти трохи шкідливої їжі для вгамування голоду, ніж терпіти його. Лікарі назвали продукти харчування, які можуть викликати безсоння 08 августа Відповідно до недавнього дослідження, у жінок 50 і старше років може з’явитися безсоння. Вчені пов’язують поганий сон з харчуванням. Названо найкращу рибу для здоров'я мозку 05 августа Рибу часто радять включити до раціону, оскільки вона багата важливими для організму речовинами. Як кишечник може впливати на якість сну 04 августа Бувають випадки, коли дуже важко заснути після робочого дня. Іноді причина у перенесеному стресі. Медики назвали найбільш корисний продукт для зміцнення кісток 04 августа Чому в день корисно з'їдати 30 г твердого сиру? Чим корисний томатний сік для здоров'я 02 августа Хоча немає такого продукту, який врятував би вас від раку, деякі речовини можуть впливати на захист організму від цієї хвороби. Медики назвали неймовірний засіб довголіття 28 июля Потрібно перестати їсти один продукт. Названий кращий напій для продовження молодості 27 июля Цим напоєм виявився гарбузовий смузі. Медики розповіли, какао здатне поліпшити пам'ять 21 июля Про це повідомляє журнал Nature Neuroscience. Лікарі назвали простий продукт для зміцнення імунітету 16 июля Фінські спеціалісти провели експеримент. Названо чотири корисні для кісток напої 14 июля Вважається, що міцні кістки роблять тіло сильним. Медики назвали п'ять найкращих овочів для зниження холестерину 11 июля Холестерин може бути складною проблемою. З одного боку, ваше тіло потребує холестерину для багатьох різних функцій. Лікарі назвали чотири типи продуктів, які здатні зміцнювати імунітет 08 июля Для належного функціонування імунної системи організму необхідні вітаміни, здорові жири та інші поживні речовини – все це можуть надати певні продукти. Медики назвали найкориснішу для організму ягоду 23 июня Вона здатна захистити від багатьох захворювань.
6
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.