Реконструктивна пластика через війну

Вернуться к списку
23 мая 2022

Проєкт пластичного хірурга Анастасії Ігнатьєвої «UAFACE» вже встиг облетіти новини від «1+1» та телеканалу ICTV!

Пишаємося командою клініки «СІТІ ДОКТОР» і тим, що наші лікарі причетні до таких важливих для нашої країни подій. За ініціативи лікаря Ігнатьєвої пластичні реконструктивні операції з травмами обличчя через війну можуть виконуватися безплатно!

Проєкт «UAFACE» надає безоплатну та кваліфіковану допомогу з реконструкції обличчя постраждалим на війні через російську агресію проти України.

Ми допомагаємо людям відновлюватися після травм і починати жити знову! Дякуємо телеканалу ICTV і телеканалу «1+1» за те, що вони самостійно привернули увагу людей до нашого проєкту, допомогли знайти пацієнтів і спонсорів.

Якщо ви також хочете допомогти українцям у такий важкий час, а особливо тим, хто отримав пошкодження обличчя в результаті травми, ви можете зайти на сайт «UAFACE» та надіслати свої пожертви.

Дізнайтеся більше про проєкт «UAFACE» та допомогу, що ви можете надати: https://uaface.com.

Слава Україні!

CitiDoctor – хірургічний центр повного циклу

Віримо у ЗСУ! Працюємо на своєму робочому місці!

Задайте питання лікарям та отримуйте відповідь

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Хірургічний центр повного циклу CitiDoctor https://citidoctor.ua/

04073, Україна, м. Київ, просп. С. Бандери, 17/1

Тел.: 0(44) 333 48 85

Автор: CitiDoctor
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.