Семейная медицина

10 несподіваних причин, чому ви завжди втомлені 27 сентября 10 самих поганих звичок, які змушують відчути себе втомленим. Як цинк впливає на здоров'я організму 24 сентября Добавки з цинком можуть позитивно впливати на імунну систему. Розкрито природний механізм захисту від старіння 22 сентября Дослідники з Інституту молекулярної біології і Майнцського університету в Німеччині виявили, що різновид молекул РНК, звана TERRA, відновлює теломери. Як зрозуміти, що у вас підвищений цукор у крові 21 сентября Високий рівень глюкози в організмі може бути смертельно небезпечним. Як за дві хвилини відновити імунітет 21 сентября Фахівці в ході наукового експерименту назвали метод, який допоможе за декілька хвилин відновити ослаблений імунітет людини. Медики встановили, що сивина є ознакою міцного здоров'я 20 сентября Сиве волосся які з'являються після 30 років свідчать про нормальні процеси в організмі і гарному стані здоров'я людини. Яку позу для сну обрати, щоб серце було здоровим 18 сентября Діти найчастіше полюбляють спати на животі, а дорослі на боці. Знайдено спосіб зменшити симптоми астми 17 сентября Вчені схвалили кілька моноклональних антитіл. Наскільки сильно скорочує життя людини інсульт 14 сентября Згідно з результатами недавнього дослідження, менше половини людей після інсульту проживає понад 10 років. І це ще не все. Лікар пояснила, як мають харчуватися донори крові 13 сентября Лікар-дієтолог, ендокринолог Олена Євдокимова розповіла, як потрібно харчуватися донорам крові. Лікарі назвали найкращий продукт для нормалізації тиску 09 сентября Постійне підвищення кров’яного тиску є серйозною хворобою. Людина при цьому відчуває себе більш напружено, неспокійно. Чому восени виникає хронічна втома та як із цим боротись 07 сентября Насувається осінь – період нудьги та відчуття втоми. З чим це пов’язано, як позбутись хронічної втоми та підвищити свою продуктивність у цьому матеріалі. Названі шкідливі звички, які руйнують печінку 05 сентября На здоров'я печінки можуть впливати деякі звички. При якій хворобі німіють кінцівки 04 сентября Лікар-ендокринолог Наталія Балашова розповіла, яке захворювання може вказувати низька чутливість рук і ніг. Лікарі назвали простий продукт для зміцнення імунітету 03 сентября Фінські спеціалісти провели експеримент. Лікар попередив, що нежить може стати причиною інфаркту 31 августа Отоларинголог Володимир Зайцев розповів про небезпечні наслідки хронічного нежитю/ Що шкідливо робити при варикозі 30 августа Людям з варикозом протипоказані деякі фізичні навантаження. Названі 9 типів відображеного болю, які небезпечно ігнорувати 27 августа Болить рука, а лікують серце. Лікарі назвали причини появи спазмів у животі восени 26 августа Спазми в животі можуть виникати в осінню пору. Чому небезпечно приймати холодний душ 25 августа Холодний душ може призводити до судинних спазмів.
6
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.