Сердце и сосуды

Названо п'ять звичок, які поступово ведуть до гіпертонії 24 января Дуже багато наших улюблених звичок і способу життя призводять до гіпертонії. Медики назвали продукти, нестача яких підвищує ризик розвитку хвороб серця 23 января У процесі дослідження фахівці проаналізували дані 245 тисяч людей із 80 країн. Завдяки цим продуктам ваші судини самоочистяться 22 января Медики підказали, які продукти стимулюють судинну систему до очищення. Медики з'ясували, що допомагає серцю самовідновлюватись 19 января Вчені докладно вивчають методи, якими серце відновлюється після серцевого нападу (інфаркту міокарда). Вони виявили цікаві процеси. Медики визначили, що від хвороб серця можуть врятувати анчоуси 18 января Експерти кажуть, що користь для здоров'я йде від пальмітолеїнової кислоти чи омега-7 Вітамін D зможе врятувати хворе серце 17 января У дослідженні взяли участь люди переважно 70-річного віку. Медики розповіли, томати позитивно впливають на серце та судини 16 января Опубліковано результати нового дослідження. Названо ефективний засіб для очищення судин 15 января Чисті, здорові судини – це запорука хорошого кровопостачання всіх органів, а відтак і запорука міцного здоров'я. Медики з'ясували, який вітамін найкорисніший для серця 14 января Вчені з Копенгагенського університету з'ясували, що висока концентрація в крові вітаміну С внаслідок вживання овочів та фруктів пов'язана зі зниженим ризиком серцево-судинних захворювань та передчасної смерті. Названий найкорисніший вітамін для серця 11 января Також він позитивно впливає на показники витривалості. Кардіолог пояснила, чого не можна робити при болях у грудях 08 января Лікар-кардіолог Ольга Савоніна попередила про неприпустимі дії при раптових болях у грудях. Названі нетипові симптоми тромбозу 01 января Хірург-флеболог Армен Авакян назвав явні та неочевидні, нетипові симптоми тромбозу. Лікарі розповіли, скільки м'яса потрібно їсти для здорового серця 31 декабря Секретом поділились медики із Нової Зеландії Названо чотири характерні ознаки серцевого нападу 30 декабря Кожні 40 секунд у одного жителя США трапляється інфаркт. Лікар назвав продукти, які корисні для здоров'я серця 29 декабря Він вважається найкращим для сердечників. Названі продукти, яких слід уникати при підвищеному тиску 28 декабря Продукти, протипоказані при гіпертонії. Як привести до норми високий рівень холестерину 27 декабря Холестерин – дуже необхідна речовина для нашого організму. Це природний жирний спирт, що міститься у всіх системах і органах людини. Названі перші симптоми ішемічної хвороби серця 26 декабря Є ряд симптомів, які ми часто ігноруємо, однак вони можуть бути сигналом серйозних захворювань. Ці продукти особливо корисні для здоров'я серця 23 декабря Здорове серце і судини: 10 корисних продуктів. Ці продукти можуть викликати серцево-судинні захворювання 22 декабря 5 найбільш небезпечних продуктів для серця і судин.
2
 
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.