ОН Клиник Белая Церковь, сеть клиник

Поставить оценку
  • Рейтинг
     4.56
  • Популярность
    (просмотров клиники)15688
  • Место
    в рейтинге101
  • Отзывы
     53

г. Белая Церковь, б-р. Александрийский, 25/2

(0456) 333 111
0800 300 700

https://onclinic.ua/belaya-cerkov

Оставить отзыв
 
Алина | 10.02.2022
Обратилась к проктологу Бакшеев А.А. с анальной трещиной.
Врач поставил неверный диагноз и сделал неправильное лечение.
1. Мне удалили 1 геморроидальный узел
2. Сделали плазмолифтинг.
Итого, температура 6-й день, трещина осталась, удалили мне 1 см прямой кишки, которая загноилась и пошла инфекция вверх по кишке.
Я интенсивно лечусь у другого врача антибиотиками, надеюсь обойдется без операции.
Выводы делайте сами. Не рекомендую.
Служба контроля качества | 10.12.2021
Доброго дня, Олено. Дякуємо за відгук та добрі слова. Нам приємно, що процедура УЗД пройшла для Вас на позитивній ноті та Ви залишилися задоволені результатами діагностики. Завжди готові допомогти у разі потреби. Будьте здорові.
Олена | 09.12.2021
Звернулася в ON clinic для отримання консультації та допомоги, турбували проблеми із шлунком. Отримала поради від лікаря, направлення на УЗД (яке давно не могла зробити, не було на це часу) та добре відношення персоналу. УЗД пройшло результативно та корисно для мене.
Служба контроля качества | 28.07.2021
Доброго дня, Тетяно. Дякуємо за позитивний відгук. Ми раді, що Ви залишились задоволені результатом звернення до нашого лікаря. Завжди готові допомогти в разі необхідності та бажаємо міцного здоров'я.
Тетяна | 28.07.2021
Звернулась на узі до Мартиненко А.П. Лікар зустрів дуже привітно, розмовляв ввічливо. Повністю надала розгорнуту інформацію щодо моєї хвороби. Мені було комфортно, приємно. Лікарю дякую. Рекомендую.
Тетяна | 16.07.2021
Звернулась до гастроентеролога Давидянц О.Я. з хворобою рефлюкс-езофагіт, гастрит. До цього лікувалася в іншого лікаря 3 місяці, але лікування не допомогло. Проходжу зараз лікування у Ольги Ярославівни. Вона направила на гастроскопію і назначила лікування. Відчуваю себе краще. Лікарем дуже задоволена. Персонал клініки і лікар сердечні і привітні. Враження дуже добрі. Бажаю їм міцного здоров’я і вдячних пацієнтів.
Служба контроля качества | 24.05.2021
Доброго дня, Микола. Дякуємо за відгук. В наших медичних центрах використовуються сучасні методики лікування, які дозволяють вирішити проктологічні проблеми без відриву від звичного способу життя. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені результатами перебування в медцентрі та високо оцінили роботу спеціаліста. Будемо раді допомогти всім хто звернувся за Вашими рекомендаціями. Бажаємо здоров'я.
Микола | 21.05.2021
Звернувся в клініку з болями в задньому проході та кровотечею. Мене зустрів привітно лікар Слісарчук Віктор Васильович, детально все опитав, провів огляд і надав допомогу для полегшення мого стану, що мені дуже допомогло. Дуже дякую медичному персоналу за якісну кваліфіковану персоналу за якісну, кваліфіковану допомогу та приємну атмосферу у клініці! Почуваю себе краще, лікування продовжую. Клініку радий рекомендувати знайомим. Дякую!
Служба контроля качества | 29.04.2021
Доброго дня. Дякуємо за позитивний відгук. В наших медичних центрах використовуються сучасні малоінвазивні методики лікування геморою, які дозволяють обійтися без радикального хірургічного втручання і без відриву від звичного ритму життя. Бажаємо Вам міцного здоров'я і рекомендуємо не забувати про профілактичні огляди.
Костя | 29.04.2021
Звернулись в клініку Докторпро до лікаря Слесарчука Віктора Васильовича, з проблемою запущеного гімороя 3 стадії з кровотечею. Нам запропонували «дезартеризацію» процедура пройшла успішно, перші дні були трішки важкими, але з часом самопочуття покращилось. Лікар чудовий, компетентний, майстер своєї справи. Протягом перших днів піклувався та переживав за нас. На даний час почуваємо себе добре.
Служба контроля качества | 19.03.2021
Доброго дня, Ганно. Дійсно, кваліфіковані спеціалісти клініки успішно застосовують сучасні методики лікування з використанням інноваційного медичного обладнання, які дозволяють позбутися від неприємних проблем в комфортних умовах і без відриву від звичного ритму життя. Дякуємо за щирий відгук і бажаємо міцного здоров'я.
Ганна | 18.03.2021
Перші враження після візиту до лікаря Слесарчука Віктора Васильовича дуже приємні, дуже уважний та приємний лікар вміє вислухати та на позитиві. Не лякає діагнозами, рекомендує тільки те що потрібно. Я вирішилась на дезартеризацію тому сподіваюся, що на цьому етапі моє життя покращиться і я забуду про біль назавжди. Всім удачі і з позитивом до проблем зі здоров’ям!
Служба контроля качества | 30.11.2020
Доброго дня, Романе. Щиро дякуємо за довіру та високу оцінку роботи нашого лікаря-проктолога. Малоінвазивні методики, які використовують в
клініках нашої Мережі, дозволяють позбутися від геморою в комфортних умовах та не змінюючи звичний спосіб життя. Рекомендуємо дотримуватись усіх призначень лікаря та бажаємо міцного здоров'я.
Роман | 26.11.2020
Я звернувся до Бакшеєва А.О. з проблемами геморою, при огляді лікар детально пояснив мою проблему і запропонував оптимальній варіант лікування для мене. На сьогодні почуваю себе добре, лікування продовжую. Дякую лікарю.
Служба контроля качества | 18.11.2020
Доброго дня, Єлизавета. Такі діагностичні процедури, як гастроскопія та колоноскопія є надзвичайно важливими для встановлення діагнозу. Інформацію, яку отримую лікар, має велику цінність для подальшого плану лікування. В наших медичних центрах дослідження проводиться з великою точністю, повністю безпечне для пацієнта та з використанням сучасного обладнання. Щиро дякуємо Вам за детальний відгук та бажаємо здоров'я.
Ліза, 439879 | 10.11.2020
Звернулися зонд і колоноскопія у Вашу клініку – оцінка відмінно у всіх відношеннях. Велика подяка лікарю Дробинко Сергію Андрійовичу за прекрасне відношення, професіоналізм. Ваш заклад буду рекомендувати друзям і знайомим. І окрема подяка за доступні ціни.
Служба контроля качества | 23.10.2020
Добрый день, Татьяна. Благодарим за положительный отзыв и высокую оценку работы нашего специалиста. Рады, что в лице врача Бакшеева Андрея Алексеевича Вы нашли квалифицированного профессионала своего дела, который оправдал оказанное Вами доверие. Нам важно знать, что Вы довольны результатом обращения в клинику, уровнем сервиса и качеством медицинского обслуживания. Будем рады помочь всем обратившимся по Вашим рекомендациям. Желаем крепкого здоровья.
Татьяна | 16.10.2020
Обращалась к доктору Бакшееву по поводу новообразования на коже. Очень довольна приемом: чуткий, внимательный доктор ко всему с хорошим чувством юмора, что немаловажно в такой специальности. Все прошло отлично, буду рекомендовать своим знакомым.
Служба контролю якості | 22.09.2020
Доброго дня, Сергію. Раді, що рівень професіоналізму нашого лікаря Бакшеєва Андрія Олексійовича виправдав Вашу довіру. Для кожного пацієнта спеціалісти «ДокторПРО» добирають індивідуальні програми лікування з урахуванням усіх діагностичних показників, що значно збільшує ефективність. Нам важливо знати, що Ви задоволені результатом звернення до клініки та рівнем медичного обслуговування. Будьте здорові.
Сергій | 21.09.2020
Звернувся в клініку «Докторпро» з проблемою гемороя. Лікуюся у лікаря Бакшеєва А.А. дуже професійно, уважний. Дуже чудова людина можна сказати, кваліфікований лікар. Рекомендую звертатися тільки до цього лікаря.
Служба контроля качества | 10.09.2020
Добрый день, Валентина. Благодарим за положительный отзыв и высокую оценку профессионализма врача Бакшеева Андрея Алексеевича. Рады, что под наблюдением нашего специалиста Вы смогли найти решение проблемы, вызывавшей беспокойство. Нам важно знать, что Вы довольны результатом обращения в клинику и качеством медицинского обслуживания. Современные малоинвазивные методики, применяемые специалистами «ДокторПРО», помогают решать проктологические проблемы без хирургического вмешательства, в комфортных условиях и без отрыва от привычного образа жизни. Мы заботимся о комфорте пациентов и предлагаем сервис высокого уровня и индивидуальный подход. Желаем крепкого здоровья.
Валентина | 08.09.2020
Я обратилась в медицынский центр ДокторПро к доктору Бакшееву А.А. с проблемой хроническая анальная трещина. На сегодняшний день проблема устранена. Операция и лечение были произведены на высшем уровне, чувствую себя хорошо, проблема устранена. Выношу благодарность доктору Бакшееву А.А, медсестре Максимец М.А. за доброту проффисионализм и отзывчивость, а также, администратору Демцюра О.И. за вежливость поддержку. Буду рекомендовать другим пациентам ДокторПро
Служба контролю якості | 31.08.2020
Доброго дня, Ольго. Вдячні за позитивний відгук. Раді, що під наглядом нашого лікаря Скакун Тетяни Миколаївни Ви змогли вирішити питання, що викликало занепокоєння. Дерматологи «ДокторПРО» добирають індивідуальні програми лікування для кожного пацієнта, що дає змогу отримати максимально ефективний результат. Нам важливо знати, що Ви задоволені результатом звернення до клініки, рівнем сервісу та якістю медичного обслуговування. Завжди готові допомогти в разі потреби. Будьте здорові.
Ольга | 28.08.2020
Я звернулась до лікаря-дерматолога Скакун Т.М. Діагноз – дисгідрозна екзема. Було запропоновано лікування, а саме крапельниці і видано рекомендації. Вже на 3-ій день лікування стан значно покращився.
Служба контроля качества | 19.08.2020
Добрый день, Игорь. Благодарим за положительный отзыв. Качественное медицинское обслуживание в комфортных условиях – один
из главных принципов работы медицинских центров нашей Сети. У нас работают только квалифицированные специалисты, которые используют в своей работе передовое медицинское оборудование. Всегда рады помочь в случае необходимости. Желаем крепкого здоровья.
Служба контроля качества | 18.08.2020
Доброго дня, Євгене. Вдячні Вам за позитивний відгук. Згодні з Вами, у нас працюють тільки кваліфіковані спеціалісти, які в своїй роботі використовують сучасні методики та обладнання. Також ми створили максимально комфортні умови для кожного пацієнта, що дає змогу отримати якісну медичну допомогу в позитивній атмосфері. Завжди раді допомогти в разі необхідності та бажаємо міцного здоров'я.

Игорь | 06.08.2020
Я обратился в клинику ДокторПро для обследования почек, щитовидной железы и предстательной железы. Процедуры обследования делал Полищук Василий Степанович. Все было сделано качественно, доброжелательно и в оговоренные сроки. Приношу большую благодарность доктору Полищуку В.С. и персонал клиники за отличное обслуживание.
Євген | 31.07.2020
Першого разу звернувся ще у 2018 році з приводу геморою. Зустрів дуже ввічливе та доброзичливе ставлення персоналу. Обслуговування та лікування було на високому рівні. Наразі обслуговуюсь у гастроентеролога маю теж дуже позитивні емоції.
Служба контроля качества | 29.07.2020
Доброго дня, Андрію. Дякуємо за позитивний зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що Ви задоволені результатом звернення до клініки, рівнем професіоналізму лікаря та якістю медичного обслуговування. Ми дбаємо, щоб кожен пацієнт почувався у нас максимально комфортно, і пропонуємо сервіс високого рівня й інноваційні методи діагностики та лікування. Завжди готові надати якісну медичну допомогу. Будьте здорові.
Андрій | 15.07.2020
Я звертався в клініку «ДокторПро» до лікаря гастроентеролога. Лікар уважно мене вислухав і провів первичний огляд. Проконсультував з приводу дієти та подальшого лікування. Призначив аналізи та додаткове обстеження для більш точного визначення мого діагнозу та подальшого лікування. Персонал в клініці привітливий. В цілому все сподобалось.
Служба контроля качества | 04.06.2020
Доброго дня, Олексію. Спеціалісти медичного центру «ДокторПРО» використовують комплексний підхід у діагностиці та лікуванні неприємних проблем. В якості медичних послуг Ви переконалися особисто. Дякуємо за приємні слова на адресу нашого лікаря Скакун Тетяни Миколаївни, яка дійсно кваліфікований та досвідчений спеціаліст. Завжди готові допомогти в разі необхідності, будьте здорові!
Олексій З. | 28.05.2020
Я звернувся в клініку Доктор-про з проблемою росту волосся до лікаря дерматолога Скакун після детального обстеження я пройшов 3х місячний курс лікування результатом залишився задоволеним. Рекомендую користуватися послугами клініки докторпро для трихологічних пацієнтів. Персонал клініки привітний добросовісний професійно виконує свою роботу
Служба контроля качества | 05.05.2020
Доброго дня, Леоніде. Вдячні Вам за позитивний відгук та добрі побажання. Раді знати, що під наглядом нашого лікаря Ви змогли позбутися неприємної проблеми та значно покращити якість життя. Малоінвазивні методики, які використовують наші спеціалісти, дають можливість позбутися від геморою без відриву від звичного ритму життя. Не забувайте про профілактичні огляди та будьте здорові.
Служба контроля качества | 29.04.2020
Доброго дня, Олено. Ми раді, що у Вас залишилися тільки позитивні враження після відвідування нашої клініки. В медичних центрах нашої Мережі працюють кваліфіковані спеціалісти, створені максимально комфортні умови для кожного пацієнта, а також на базі кожної нашої клініки присутня потужна матеріально-технічна база. Щиро дякуємо за позитивний відгук на адресу нашого спеціаліста та бажаємо міцного здоров'я.
Леонід | 28.04.2020
Я звернувся з проблемою (гіморой) до лікаря проктолога Павельчака А.М. дуже дякую за якісне відношення і турботу. Дякую медсестричкам на прийомі дуже ввічливі і приємні.
Олена, 180006 | 14.04.2020
Сьогодні мала змогу пройти обстеження у лікаря проктолога Павельчак Андрія Михайловича, лікар був уважний, делікатний, ввічливий. Мені було запропоновано і розпочато лікування. В клініці зустріли привітно, зразу запропонував адміністратор засоби дезінфекції. Я задоволена обслуговуванням. Дякую за Вашу роботу!
Служба контроля качества | 06.04.2020
Доброго дня, Оксано. Щиро дякуємо за інформативний відгук. Нам приємно отримувати зворотний зв'язок від пацієнтів та бачити результати старанної
роботи наших спеціалістів. Хочемо зазначити, що важливою частиною якісної діагностики є сучасне та високотехнологічне обладнання, яке використовується у нас в клініці. Ми дуже раді, що перебування в нашому медичному центрі було для вас комфортним та ефективним. Будемо раді допомогти в разі необхідності. Бажаємо здоров'я та гарного настрою.
Оксана Б. | 31.03.2020
Вже давно лікуюсь в лікаря-гінеколога, для перевірки діагнозу вирішила отримати думку ще одного спеціаліста. За рекомендацією потрапила в клініку «ДокторПРО БЦ». Приймав мене лікарь Поліщук Василь Степанович, який підтвердив мій діагноз. Тож я приношу вдячність і лікарю, і адміністраторам, які вчасно провели мене до кабінету, ознайомили із супутніми послугами клініки, надали інформацію про кваліфікацію та стаж лікаря, який мене приймав, історію клініки та методи лікування. Процвітання Вам та вдячних пацієнтів:)
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 16.01.2020
Доброго дня, Світлано. Вдячні Вам за відгук та високу оцінку роботи нашого лікаря. Згодні з Вами, у нашій клініці працюють кваліфіковані спеціалісти, які використовують у своїй роботі передове медичне обладнання. Будемо раді допомогти у разі необхідності та бажаємо міцного здоров'я.
Світлана Ф. | 14.01.2020
Дуже дякую лікарю-ендоскопісту Дробинку Сергію Андрійовичу. Спокійно пояснив та провів процедуру обстеження. Дуже уважний лікар.
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 15.08.2019
Доброго дня, Зоя. Вдячні Вам за позитивний відгук. Надання якісної медичної допомоги в максимально комфортних умовах – один з головних принципів роботи медичних центрів нашої Мережі. Бажаємо Вам міцного здоров'я.



Зоя 9298 | 08.08.2019
Дякую білоцерківському Доктор Про за чудову організацію роботи та затишну атмосферу. Окремо хочу відзначити спеціалістів ресепшена та лікаря Ольгу Ярославівну за увагу, професіоналізм та відношення до роботи та пацієнтів. Любимо Вас, хай щастить
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 08.07.2019
Доброго дня, Анатолію. Дякуємо за високу оцінку роботи нашої клініки. Слісарчук В.В. висококваліфікований фахівець, який знаходить індивідуальне рішення для кожного пацієнта і досконало володіє сучасними малоінвазивними методиками рішення проктологічних проблем. У чому Ви змогли переконатися на власному досвіді. Рекомендуємо не забувати про профілактичні огляди і бажаємо міцного здоров'я.
Анатолій | 02.07.2019
Хочу виразити подяку колективу медичного центру «Доктор ПРО» у Білій Церкві. Я пройшов курс лікування у лікаря Слєсарчука В. В., який пролікував мій внутрішній геморой, накладаючи латексні кільця і видалив зовнішні бахромки. Зараз дуже радий, що не вдався до більш радикальних методів вирішення цієї проблеми, адже після хірургічного втручання дуже довгий період реабілітації. Дуже добре, що з’явилась така клініка і новий підхід до лікування геморою.
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 26.03.2019
Доброго дня, Людмило. Дійсно, звернення за медичною допомогою при наявності проктологічних проблем часто відкладають. В нашому медичному центрі працюють кваліфіковані спеціалісти, які повною мірою володіють сучасними малоінвазивними методиками лікування геморою. Також важливий крок до своєчасної діагностики та одужання – регулярні профілактичні огляди. Бажаємо міцного здоров'я та рекомендуємо не забувати про профілактичні огляди.
Людмила | 12.03.2019
Приблизно три роки тому мене почав турбувати геморой з’явився біль, дискомфорт, печіння… Жила з цією проблемою, доки знайома не порадила звернутись в клініку Доктор ПРО. Результатом дуже задоволена. Лікування успішне. Відтепер раджу усім звертатись в цю клініку. Ви не пошкодуєте!
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 01.02.2019
Доброго дня, Людмило. Дякуємо за розгорнутий відгук та Вашу думку щодо нашої клініки та лікаря-проктолога Корбута Л.М. Радіємо, що Вам вдалося суттєво покращити якість життя. Леонід Миколайович висококваліфікований лікар з великим досвідом, в професійних якостях якого Ви змогли переконатися особисто. Сучасні малоінвазивні методики та новітнє обладнання, яке використовується в наших клініках, дозволяють позбутися проктологічних захворювань без госпіталізації, оперативного втручання та не змінюючи звичний спосіб життя. Лігування гемороїдальних вузлів латексними кільцями є одним з найбільш популярних та ефективних безопераційних методів лікування геморою. Хочемо зазначити, що самолікування може ускладнити процес одужання та привести до виникнення ускладнень. Ми створили максимально комфортні умови, в тому числі можливість записатися на прийом на зручний для пацієнта час та можливість в період лікування тримати телефонний зв'язок з лікарем у разі необхідності. Сподіваємося, що Ваш відгук буде корисним усім потенційним пацієнтам, які мають схожі проблеми. Бажаємо міцного здоров'я та рекомендуємо не забувати про профілактичні огляди.
Людмила | 18.01.2019
Що таке геморой, я відчула ще після народження дитини. Боролася з ним спочатку сама, потім зверталась до лікарів перепробувала майже всі свічки та мазі. Полегшення було тимчасове. Коли побачила кров’яні виділення звернулась до лікарів і мені запропонували операцію але ж операція це вже крайній вихід. Звернутися до Доктор ПРО мені порадила моя родичка, яка дізналась з газети про вашу клініку. Записалась на прийом по телефону на зручний для мене час. В клінікі зустріла мене адміністратор, привітна та доброзичлива і провела на прийом до лікаря. Моїм лікарем був Корбут Л. М. дуже уважний та тактовний Лікар з вищою категорією. Розпитавши про симптоми, які мене турбують, запросив в оглядовий кабінет на огляд. При огляді він про все мене попереджував та розказував. Огляд пройшов безболісно. Потім лікар запропонував два методи лікування. Я вибрала метод латексного лігування, при проведенні цього метода я зовсім не відчувала ніякого болю, та залишалась активною, ходила на роботу, жила в звичному для мене режимі. За 4 візити, я забула, що таке геморой. Після першої процедури лікар попередив мене, що я можу за телефоном в будь який час з ним зв’язатися, це мене дуже заспокоїло, але не знадобилось! Хочу порадити всім, хто має проблему з гемороєм: не зволікайте! В клініці «Доктор ПРО» працюють фахівці своєї справи, які мають новітню апаратуру та бажання допомагати людям. Дякую Корбуту Л. М. з його чуйність, доброзичливість та професіоналізм. Дякую всьому персоналу, за те що тепер операцію можна замінити сучасним та безболісним лікуванням геморою.
Служба контроля качества | 12.10.2018
Доброго дня, Олександре! Дякуємо, що знайшли можливість поділитися своїми враженнями щодо відвідування нашої клініки. Лікар Олена Валентинівна Черненко кваліфікований та уважний спеціаліст, а в комплексі з високотехнологічним обладнанням, яке використовується в нашій клініці, можливо отримати дійсно якісний результат діагностики. Ми раді, що процедура УЗД пройшла для вас на позитивній ноті, а результати обстеження були для Вас зрозумілі та інформативні. Завжди готові допомогти в разі необхідності та будьте здорові.
Олександр | 05.10.2018
Прийшов на огляд в клініку ДокторПРО до спеціаліста УЗД-діагностики Черненко О.В. Атмосфера в клінікі приємна. Чистота і порядок. Дівчата-адміністратори зустріли з посмішкою. Прийом розпочався своєчасно, без затримки. Про лікаря склалися лише приємні враження. Усе пояснила доступно і зрозуміло, була чемною та привітною. На всі питання, які мене цікавили відповідала спокійно, без поспіху. Дуже велике значення на сьогодні має ціна консультації, яка була найнижчою з усіх приватних клінік у м. Біла Церква. Лише позитивні враження! Дуже дякую!
Служба контроля качества ОН Клиник в Украине | 04.12.2017
Доброго дня, Олено! Дякуємо за вибір нашого медичного центру "ДокторПРО". Для нас завжди є цінною думка наших пацієнтів про відвідування клініки. Видалення доброякісних утворень (папілом, кондилом, невусів та ін.) проводиться у нас за допомогою радіохвильового апарату, який має цілий ряд переваг. На відміну від інших способів видалення, радіохвильовий метод дозволяє без болю, не пошкоджуючи навколишні здорові тканини, позбавлятися від небажаних новоутворень, при цьому надалі не залишається косметичних дефектів шкіри. Будемо раді допомогти всім пацієнтам за Вашими рекомендаціями!
Олена 6337 | 17.11.2017
Я відвідала ваш заклад, у лікаря дерматолога Скакун Т.М. Мені було проведено хірургічне втручання по видаленню папіломи великих розмірів. Все пройшло дуже вдало, та професійно. Велике, дякую лікарю Тетяні Миколаївні ,та медсестрі. Якщо, в кого-небудь є якісь новоутворення, то рекомендую звернутися в лікарню "Доктор ПРО". І ще раз, велике спасибі. Удачі Вам та здоров'я.
Николай | 06.07.2015
Долго стоял на распутье: договариваться за операцию на Семашко или идти в «ДокторПро». После 3 недель чтения отзывов и статей как по самим методам лечения, так и по больницам чуть с ума не сошел. Сходил на платные консультации и туда и туда, естественно каждые хвалил себя, в ДП отдал 180 грн за обследование, в ГБ2 100 за консультацию, на ректороскопию и колоно уже не пошел. Однозначному выводу так и не пришел, поэтому взял полный отпуск и начал с ДП. Когда пришел лечиться и объявил готовность выплатить сразу половину лечения врач несколько раз напомнил, что не забывай, что это 50% и давай не затягивай. Но, общение в врачом Куликом мне понравилось еще в первый поход. О том, что может болеть и болеть не слабо вечером узнал когда кольцо было надето, хоть морально был к этому готов (спасибо интернету). Не болело. Все лигирвоани япрошли быстро, а период отторжения беболезненно. А вот когда доктор решил удалить складку или бахромку, которая собственно и жить не мешала на 2 дня попал в ад. С чем было связано не понятно, может нерв какой-то задел. Оценил я сполна все плюсы частной нормальной больницы – лечащий врач даже в 3 ночи не отказался со мной поговорить и был готов даже выехать ко мне домой, администрация на следующий день звонила спрашивала, потом 2 врача меня смотрели. Но все прошло само и очень рад, что выбрал путь «ДокторПро». Желаю удачи и развития вашей сети.
Оставить отзыв

Только авторизированные пользователи могут оставлять комментарии и отзывы. Пожалуйста авторизируйтесь или зарегистрируйтесь

Правила размещения отзывов

Уважаемые пользователи, обратите внимание!

Не принимаются к размещению нецензурная лексика, сообщения, содержащие рекламную информацию, обвинения в смертности либо тяжелых последствиях для пациентов. Размещение отзывов возможно также на странице форума «Критика медицинских учреждений» только зарегистрированным пользователям. Отзывы без каких либо оснований, плана "Ужас", "плохая клиника, не ходите сюда" будут удаляться администрацией сайта.

О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.