СПЕЦІАЛЬНІ УМОВИ ДЛЯ СІМЕЙ ВІЙСЬКОВИХ І ДОБРОВОЛЬЦІВ

Вернуться к списку
04 ноября 2022

Гемафонд підтримує захисників України і пропонує спеціальні умови у сфері послуг збереження стовбурових клітин. 

На фронті зараз не тільки військові та медики, але найкращі представники України. Це наші друзі, рідні, колеги. На жаль, деякі з них отримують поранення, що можуть вплинути на життя усієї родини.

У цій війні кожен українець проявляє відвагу і йде до перемоги. В коханні та турботі наша сила. І навіть під час війни родини продовжують народжувати та планувати майбутнє своїх дітей.

Пропонуємо спеціальні умови на послуги Гемафонду для сімей військових і добровольців, які захищають Україну в зоні бойових дій:

  • Знижка 20% + 1 рік безкоштовного зберігання на первинні пакети переробки і збереження пуповинної крові, пуповини і плаценти.

  • Для сімей, які вже є клієнтами Сімейного банку пуповинної крові Гемафонд, безкоштовно подовжуємо щорічне зберігання 

  • Для сімей, в яких дитина втратила одного з батьків внаслідок бойових дій, Гемафонд безкоштовно подовжує зберігання матеріалу до повноліття дитини*

*Зберігання Депозитів до повноліття Дитини здійснюється за рахунок Гемафонду, попередньо сплачені за договором гроші не повертаються.

Для переоформлення умов зберігання необхідно звернутись до клієнтського відділу, надіславши запит на e-mail client@hemafund.com aбо на гарячу лінію за телефоном +38 098 496 09 26

О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.