ПЕНСІЙНУ ПРОГРАМУ ПРОДОВЖЕНО!

Вернуться к списку
22 октября 2021
Програма діє до 30 листопада 2021 року.

Через значний попит на пенсійну програму від клініки «АЙЛАЗ», завдяки якій ми допомогли тисячам пацієнтів із віковими змінами очей, проєкт з  хірургії катаракти для українських пенсіонерів офіційно продовжується!

Піклуватися про здоров’я своїх батьків, бабусь і дідусів – найвища вдячність, що ми можемо їм висловити. Аби підвищити нашу відповідальність і залучити пацієнтів подбати про своїх родичів, ми заощаджуємо ваші кошти та рекордно знижуємо ціну!

 

ЛІКУВАННЯ

         ВАРТІСТЬ

Факоемульсифікація катаракти з імплантацією лінзи, що згинається, Aspina (Zeiss), Slim Flex (PhysIOL), Akreos Adapt (Bausch&Lоmb)
Одне око

         12 500 грн.*

У суму входить хірургічне втручання, консультація анестезіолога, супровід анестезіолога під час операції, перебування в палаті реабілітації, місяць спостереження та комплекс медикаментів після операції.

Програма діє до 30 листопада 2021 року.

* Заощаджені кошти не відбиваються на якості ліків, обладнання або використаних матеріалів. Вартість знижено за ініціативи хірургів та за їх власним рішенням.

Дорожіть можливостями піклуватися про здоров’я та зір близьких людей. Нехай кожна родина буде здоровою та щасливою! Проводьте час разом і цінуйте кожну мить, коли ви можете бачити один одного, а ми допоможемо вам у цьому!

Подробиці та запис на видалення катаракти в Києві за номером тел.: 044 499 99 26.

Автор: Айлаз
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.