Вопрос посетителя 'Марія' №196196

 
Марія, Тернополь

Вопрос:

Доброго вечора! Поставили діагноз невралгія трійчастого нерва одонтогенного характеру , ураження І-ІІ гілок справа. МРТ, КТ, УЗД судин голови і шиї в порядку. Приймала келтікан, нуклео-ЦМФ, мільгама, зараз приймаю карбамазепін, медітан, нічого не допомагає. Болі і простріли дуже сильні і не проходять навіть після знеболюючих. Пройшла курс голкорефлексотерапії, не допомогло. Сьогодні удалили 6 зуба зверху справа, який був під підозрою. Наразі болі не стихли. Скажіть, будь ласка, за скільки часу можуть пройти болі і простріли, якщо дійсно причиною невралгії був зуб? Що мона порадити мені ще в моєму випадку?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


