Вопрос посетителя 'Оксана' №59676

 
Оксана, Івано-Франківськ

Вопрос:

Доброго дня! Мене звати Оксана,мій ріст 170см,а вага 46кг.Мене болить в лівій частині грудної клітки з віддачею у плече і руку.Я зробила ЕКГ (частота 99 ударів у хвалину),і ЕХО-КГ: Аорта 1,8-2,4. Аортальний клапан: пролапс 3 стул. рег +.розходження стулок: ~.Ліве передсердя: 2,8. Мітральний клапан:М=тип:міксом.дегенерація. Площа мітрального отвору:пролапс ПСМК ІІст,рег ++. Лівий шлуночок: КДР-4,1см,КСР-2,8см. УО-44. КДО-74. КСО-30. ФВ-59%. Міжшлункова перегородка: в д. 0,84. в с.0,9. Задня стінка лівого шлуночка: в д.0,9. в с.1,3.Правий шлуночок:вхідний тракт- 2,4. Тріскупідальний клапан:пролапс стул.рег.++.Легенева артерія-1,9см.Легенева гіпертензія:-39,4. Прикард:б/о. ВИСНОВОК:пролапс 3с АК,рег.+. Міксоматозна дегенерація МК. Пролапс ПСМК ІІст,рег.++. Мішкоподібна аневризма 3 мл МПП з функцінуючим овальним вікном. Аномальна хорда в лівому шлуночку. Легенева гіпертензія І ст.
На скільки це небезпечно??? Наперед вдячна.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


