Вопрос посетителя 'лена ' №44964

 
лена , киев

Вопрос:

у меня сердце больное и у меня гипертония в 27 лет . что делать и сривы частои .
Кардиолог
Ревматолог
Терапевт, семейный врач
Поликлиника №2

Ответ:

Лена, в молодом возрасте нужно исключать вторичные артериальные гипертензии.
Нужно разбираться. Обратитесь к терапевту.
3 Да Вы считаете ответ полезным?
Кристина, Ужгород

Вопрос:

Мені 29 років. Два роки тому після сильного стресу поставлено діагноз ВСД. від тоді почались скачки артеріального тиску до 140/100. пила заспокійливі. але, на жаль, зараз картина така: гіпертонія 1 ст підщинення тиску до 150/100. Пила лозап 0,25. але відмінили бо він, як сказав терапевт, шкідливий молодому організму. І що його нівякому разі не приймати жінкам дітородного віку. П'ю лізиноприл 0,25. Тиск 110/70. Низькуватий. Пробувала пити четвертину з таблетки, але не тримає. Кардіограма в межах норми. Ліпідограма: заг холестерин норма, атерогенність підвищена. Маю ріст 1,65. вага 85. Чи може бути причиною гіпертонії зайва вага. Знаю багато людей новних, але тиск норма. Буду вдячна за відповідь

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


