Вопрос посетителя 'Владимир' №243677

 
Владимир, Суми

Вопрос:

Доброго дня, мені 52 роки. Діагноз:ІХС. Кардіосклероз діфузний. Персистуюча форма фібріляції-трепотіння передсердь. Гіпертонічна хвороба 2 ст. 1 ст. СН-1. ФК-2. Результати УЗД: гіпертрофія ЛШ. Помірна гіпертрофія ЛП. ФВ-збережена. КВГ: гемодинамічно значимих стенозів не виявлено. Стан після РЧА КТІ та ізоляція легеневих вен. AV-блокада 1 ст.
Турбують болі в ділянці серця. Призначали Тіатрізолін та Мельдоній, але самопочуття не покращилось. Зараз призначили Армадін та Предуктал. Сумісні ці препарати чи їх приймати окремо?

Ответ:

Доброго. Армадін і предуктал сумісні. Відносно болю важко сказати відразу, треба більше інформації про Вас. Чи робили Вам коронарографію? Для подальшої переписки вишліть документи або на dr.proefi@gmail.com або пишіть сюди https://www.facebook.com/ProrokSergii
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


