Вопрос посетителя 'София' №195404

 
София, Черкассы

Вопрос:

Добрый день, мені 61 рік. Після лікування суглобів почало турбувати сердце. Поставили діагноз в кардіоцентру :ІХС:мікросудина стенокардія напруги ФК ІІ.СН І ст..Гіпертонічним хвороба ІІ ст.,1ст.,ризик помірний ,гіпертензивне сердце. ЕКГ:Ритм синусовий,регулярний, брадикаодія,ЧСС 57 за хв.Ішемічні зміни міокарда передньо-перетинково-верхівково-бокової області, задньо-діафрагмальної області лівого шлуночка.ЕхоКГ:КкСР 3,2; КДР 4,8; МШП 1,3; ЗС 1,1;ФВ 62%;ЛП 4,2;КДР (ПШ)2,8.Аневризматичне випинання міжпередсердної перетинки у бік правого передсердя на проривом гемодинамічно незначним.Висновок: ущільнення стінки аорти,стулок АК,МК.Регургітація на МК І ст,на ТК І ст. Помірне розширення лівого передсердя.Помірне потовщення міжшлано,нової перед тинки в базальному відділі.Помірне зниження диастолічної функції міокарда.Призначили препарати:бісопралол,предуктал,хіпотел,лоспврин,аторіс.За останні 5 днів почолось запаморочення, слабкість в тілі тиск падає 90/60, головні болі іноді тошнота.Можливо мені не підходять якісь з цих ліків?Та турбує не роз'яснення по узі за аневризматичне на випинання міжпередсердної перетинки з проривом?Це критично?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


