Вопрос посетителя 'Юрий' №195137

 
Юрий, Львов

Вопрос:

Доброго дня !

Маю наступні запитання:

Якщо вести мову про достовірну діагностику ГХ II-стадії, з точки зору кардіології , йдеться про будь-яку гіпертрофію ЛШ,
навіть мінімальну, чи все-таки для достовірного діагнозу має обчислюватись Індекс Маси Міокарда і він має перевищувати
певне порогове значення ?

Тобто чи є правильним твердження : якщо індекс більше порогового значення - тоді ГХ II, інакше - ГХ I.?

Те саме питання про кардіограму і про показники : корнельський добуток, ознака Соколова-Лайолла

Дякую,
Юрій

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


