Вопрос посетителя 'Руслан' №169382

 
Руслан, Бердичів

Вопрос:

Доброго вечора! Турбує періодично серцебиття після чого сильний страх і підіймається тиск!
Пів року назад після стресу потрапив до лікарні з головокружінням і тиском 160\110! В лікарні був 5 днів! Поставили діагноз:симптоматична артеріальна гіпертензія! Не часта SV екстрасистолічна аритмія.CH 0 ст.
Ехо кардіологічне дослідження: порожнини серця не збільшені. Мінімальне пролабуання стулок МК, гемодинамічно незначний. Міокардіальна функція ЛШ задовільна. Фракція викиду 69%.
Пройшов обстеження знову через 5 місяців:
ЕКГ від 07.12.16 Синусова тахікардія!Місцеві порушення в шлуночкової провідності. Поушення процесів реполяризації в ділянці задньо- бокової стінки лівого шлуночку.
ЕХО: Розміри порожнин серця не збільшені. Скоротлива здатність міокарду задовільна! Додаткові хорди в порожнині лівого шлуночку.
Діагноз: міокардитичний кардіосклероз, СН 0 ст. Артеріальна гіпертензія.
Поясніть чи страшний це діагноз, і що це взагалі і чи є загроза життю?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


