Вопрос посетителя 'Вікторія' №125623

 
Вікторія, Рівне

Вопрос:

Доброго дня! До Вас звертається мама 16-річної Юлічки, яка у 2005 році проходила лікування в інституті нейрохірургії у Києві з приводу артеріально-венозної мальформації у лівій скроневій долі. Згодом, у 2006 році, Юлічка була прооперована гамма-ножем у Празі. У 2009 році результати контрольного МРТ були наділасні до Праги і тамтешні лікарі заспокоїли нас, що все пройшло успішно. Після того ніякого лікування не проводилось. 29.06.2014 року під час перебування на сонці (під час менструації) Юлічка мало не знепритомніла (заболіли ноги, трохи почало нудити, потемніло в очах, заклало вуха, запаморочилось у голові, а коли присіла на лавку, все минуло). Крім того, під час менструації у неї, іноді, болить голова. 02.06.2014 ми зробили МРТ, результати якого (разом з результатами контрольного МРТ у 2009 році) знаходяться за адресою http://www.ex.ua/529091865049. Крім того, 03.06.2014 зробили ЕЕГ,ультразвукову ехоенцефалографію, реоенцефалографичне обстеження, які вказали на вегетосудинну дистонію. Якщо це можливо, то я Вас дуже прошу подивитись результати МРТ і прокоментувати їх. Чи є якись загрози для здоров"я Юлічки сьогодні? І що робити далі? До кого можна звернутись, щоб полікувати ВСД без усіляких побічних дій? Наперед, дуже вдячна за відповідь. З повагою, Вікторія.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.