Вопрос посетителя 'Анна' №248524

 
Анна, Рівне

Вопрос:

Добрий день
Лікар гінеколог призначив лікування (таблетки фуцис та свічки біосилак для покращення мікрофлори) але ми забули врахувати те що у мене через 4 дні місячні (тривають 7 днів)
Чи варто починати лікування?
А якщо і починати то продовжувати лікування в місячні? чи почати перечекати і продовжити?

Ответ:

А якщо і починати то продовжувати лікування в місячні?--------------------------Саме так
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


