Вопрос посетителя 'Ксенія' №233064

 
Ксенія, Львів

Вопрос:

Доброго дня, в мене така проблема, випадає волосся на лівій скроні, причому випадає разом з білою цибулиною, шкіра червона плямовата, інколи свербіж. І лупа, дуже схожа на гниди, в формі трубочки. Ходила до трихолога в двох місцях, діагноз один "Себорейний дерматит" "Жирна себорея", виписували велику кількість шампунів (Vichy, Dukray) ,лосьйони, вітаміни,проходила декілька сеансів лазерової терапії для росту волосся. До прийому лікаря користувалася шампунями проти лупи Нізорал,Сульсена. Нічого не допомагає!!! Аналізи здавала декілька разів,спочатку були проблеми з тестостероном і щитовидкою, прийняла курс йодомарину,на повторному огляді в ендокринолога з щитовидкою було все добре. Через декілька місяців зробила ще один аналіз на тестостерон також все добре. Навіть не знаю що робити і до кого вже звертатись. Підскажіть будь ласка що робити? Дякую

Ответ:

Доброго дня Ксенія , ознаки вашої хвороби що ви перерахували вище , можуть бути ознаками інших захворювань шкіри голови . Для більш детального збору анамнезу та правильно призначених необхідних аналізів , запрошуємо вас на онлайнконсультацію . Детальнішу інформацію можете дізнатись за номером телефону 067 555 31 88 або 073 103 31 88 .
з повагою до вас клініка Medic hair
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Валентина, Тростянец

Вопрос:

Доброго дня. У моєї доньки в результаті механічного пошкодження (висмикування) утворились ділянки без волосся. До цього значного випадіння волосся не спостерігалось... Попередній діагноз гніздова алопеція. Чи може вона бути наслідком висмикування, чи фізичного впливу, які аналізи потрібні для визначення лікування?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.