Вопрос посетителя 'Анна' №158151

 
Анна, Киев

Вопрос:

Здравствуйте.
Мне 30 лет. Поставлен диагноз долихосигма. Доктор рекомендует пройти колоноскопию под наркозом. Подскажите, есть ли для меня риск от приминенния пропафол с такими результатами холтера:
Реєстрація ЕКГ була виконана по відведенням: V3 mod, V5 mod, II mod. За час спостереження (23:43)
загальне число комплексів було 105227 з середньою ЧСС 76. Максимальна частота серцевих скорочень 156 була
в 11:24 17.11.2015. Мінімальна частота серцевих скорочень 45 була в 23:56 16.11.2015.
Епізоди брадикардії відсутні.
Знайдено подій Пауза 1: 35, з найбільшою тривалістю 1992 мс була в 23:49:57 16.11.2015 (Пауза 1: RR >=
200% від середнього RR).
Знайдено подій Пауза 2: 151, з найбільшою тривалістю 2203 мс була в 5:40:04 17.11.2015 (Пауза 2: RR >= 2
сек)
Комплексів шлуночкової ектопії, усього: 1 (0%) , в тому числі ізольованих шлуночкових комплексів: 1.
Шлуночкові пари відсутні. Шлуночкові триплети відсутні. Шлуночкові пробіжки відсутні.
Передсердні комплекси відсутні.
Не знайдено жодного епізоду фібриляції передсердь. Не знайдено жодного епізоду тріпотіння передсердь.
Не знайдено епізодів елевації/депресії сегменту ST.
Інтермітуюча AV блокада I ст. (PQ до 300мс).
Епізоди AV блокади II ст. (Мобітц I).

С AV блокадой наблюдаюсь уже 5 лет. Это самый плохой результат холтера, когда плохо себя чувствовала, обычно регистрируются до 10 пауз в ночное время.
Подскажите пожалуйста не опасно ли приминение пропафола, когда-то кардиолог меня напугал, что с наркозом мне нужно быть очень осторожной и без крайней надобности не применять.

Заранее спасибо.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


