Вопрос посетителя 'Наталя' №46079

 
Наталя, Львів

Вопрос:

Анна Сергеевна
Добрий день, в мене виникла така ситуація, з 16 по 19 грудня, в мене повинні були початися місячні, 24 грудня я зробила два різних тести на вагітність, обидва показали позитивний результат, 26.12 з ранку в мене почало мазатись (виділення густі червоно-коричноваті) через дві години я пішла на УЗД і там мені видали такий протокол:
Метод огл: трасвагінальний
-Матка: розташована в anteflexio
-Форма матки звичайна, контури чіткі рівні
-Тіло матки: довжина 53,0мм, передньо-задній розмір 41,0мм, поперечний розмір 46,0мм
-Структура міометрію: однорідна
-Ехогенність міометрію звичайна
-Ендометрій товщиною 13,0мм,розташований симетрично. Ендометрій візуалізується на всьому проміжку
-Порожнина матки утримує анехогенне включення до 3мм(не виключено плідний міхур), низько розташоване. Незначна гематометра
-Правий яйник розмірами в межах норми,розташований типово з чіткими рівними контурами. Капсула не локується. структура відповідає віку. Об"ємних утворів не виявлено
-Лівий яйник розмірами в межах норми,розташований типово з чіткими рівними контурами. Капсула не локується. структура відповідає віку. Об"ємних утворів не виявлено
-Позадуматковий прстір вільний
-УЛТРАЗВУКОВІ ознаки вагітність малого терміну. АБОРТ В ХОДУ? УЗ-контроль через 3 дні
Після УЗД я пішла до дільн. гінек.,вона сказала що матка збільшена і велика ерозія, почала виписувати скерування на бстеження, я попросила почекати повторного УЗД, вона думає що все таки доведеться робити чистку. Попередні дві вагітності пройшли нормально( дві дочки), а тут я незнаю що робити, порадьте як мені бути в такій ситуації
сьогодні (29.12) була на повторному УЗД , з попередньої УЗдіагностики нічого не змінилось і другий лікар який був присутній сказав що треба робити чистку, але потім передумав і сказав чекати повторного УЗД 4.01.12
Гинеколог
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог детский, подростковый

Ответ:

Здравствуйте. При отсутствии повышенной температуры тела, обильных кровянистых выделений есть смысл выбрать выжидательную тактику и сделать контрольное УЗИ через неделю. Эрозия на беременность никак не влияет и ей можно заниматься в плановом порядке.
2 Да Вы считаете ответ полезным?
Марiанна, Львiв

Вопрос:

Анна Сергеевна. 19 сiчня я ходила на планове УЗД на 12 тижнив, УЗД показало плiд завмер на термiнi 8-9 тижнiв. Я стояла на облiку i всi аналiзи були в нормi. Менi нiхто не может пояснити чому так сталося.
20 сiчня менi зробили вакумну чистку. Пiсля чистки кровило перший день, два дня були видiлення свiтло кавоого кльору. Потiм два дня нiчого. Пiсля огляду на крicлi знову почались видiлення свiтло коричневого кольору а сьогоднi почались кровавi видiлення. Це нормально?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


