Вопрос посетителя 'Христина' №45650

 
Христина, Львів

Вопрос:

Доброго дня! Я на 17 тижні вагітності. Останнім часом турбують періодичні болі в шлунку- важкість, біль, вздуття, відрижка повітрям. Сьогодні тушнити почало. Раніше ставили дискинезію ЖШ. я приймала останній раз хофітол. Дуже гарно помагав.Чи можна пити жовчогінні збори, хофітол або льон у моєму випадку? Також турбує значна кровоточивість ясен. Раніше приймала Стоматидин. Чи можна його приймати? Дуже вдячна за відповідь.

Ответ:

Консультація гастроентеролога та стоматолога - ОЧНІ.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Здравствуйте Христина.
Скорее всего Вам надо проконсультироваться у гастроэнтеролога (с проведением УЗИ брюшной полости, сдачей биохимического анализа крови)и у стоматолога...
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Ответ:

Здравствуйте, Кристина,

Хофитол и стоматидин не противопоказан при беременности. Однако, для эффективного лечения необходимо пройти дообследование (клинический анализ крови, ВСК, коагулограмма, биохимия крови, УЗИ печени), получить консультацию гастроэнтеролога и стоматолога и только после этого ставить вопрос о выборе медикаментов.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


