Вопрос посетителя 'Людмила' №250469

 
Людмила, Нововолынск

Вопрос:

Добрый день!Таке питання:позитивний тест на вагітність.Робили УЗД тиждень тому,ще не було добре видно,сказали повторити через тиждень.
Через тиждень такі дані УЗД: матка: retroflexio.
шийка матки:32 мм* 30 мм,однорідна.
Містить одне плідне яйце 24 мм.
Жовточний мішочок 3,2 мм,розміщений біля правої бічної стінки.
Заключення: вагітність 6 тижнів.
Критичних днів не було,лактаційна аменорея.
На такому терміні вже повинен бути видно ембріон?Чи могли помилитись з терміном,і через те ще не видно ембріон,так як на минулому тижні мало би бути 5 тижнів (якщо через тиждень показує 6 тижнів),а в 5 тижнів вагітність вже видно на УЗД.
Термін вагітності визначали за розміром плідного яйця .

Ответ:

Треба зробити УЗД через тиждень
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


