Вопрос посетителя 'Аліна' №195334

 
Аліна, Житомир

Вопрос:

Доброго дня. Півроку лікувалась від ендометріозу,але хронічний так і залишився хронічний. Минулого циклу закінчила лікування,новий почався 26.07.18.В середньому триває 34 дні,кд-7 днів. З 5 по 10 серпня були незахищені статеві акти,а 12 і 13 серпня були мажучі виділення,ніби кров'янисті разом з боллю,як при місячних,тільки ніби пульсувало.Після цього стан погіршувався,з'являлись легка тошнота,часті позиви в туалет,пропав апетив і відвертає від всього,живіт як вздутий,навіть лежати тяжко. 17.08 зробила тест на вечір-слабенька друга полоска,а сьогодні два тести вранці тієї ж фірми чисті. Можу я бути вагітною?до лікаря вживу нема змоги звернутись ніяк.

Ответ:

ЛЮБЫЕ «неправильности» с менструальным циклом – убедительный повод для СРОЧНОГО посещения гинеколога. Догадки, теоретические рассуждения, поиски диагноза в Интернете непродуктивны, а попытки самолечения недопустимы и могут быть опасными
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


