Вопрос посетителя 'Оксана' №119895

 
Оксана, Львів

Вопрос:

Доброго дня!
У мене 11дпп
На 6дпп здала прогестерон - 508,5 при нормах лабораторії:
1триместр 30-106
2триместр 94-159
3триместр 264-509
Скажіть, чи це дуже погано що в мене такий повишений прогестерон???
ось моя підтримка: у 8 ранку 2 уколи прогестерону інжести 2,5% + 1тб лютеїни, дівігель 1гр/3рд, прогінова 1т/3рд, лютеїна 2тб/2рд, єндометрин 1тб наніч, кардіомагніл, фоліо, віт Е 200.
Оксана, Львів

Вопрос:

ще у підтримці були уколи хорагон 1500 од на 0,3,6,9дпп
хгч ще не здавала, але тест показує 2 полоски

Ответ:

Шановна Оксана,
не зрозуміло, для чого Ви робили дослідження на прогестерон на 6-й день після переносу, оскільки великого сенсу це не має. Ваша гормональна підтримка - питання практики Вашої клініки ДРТ. Набагато доцільніше наразі зробити дослідження крові на ХГ і, в разі позитивного результату, бажано дослідження естрадіолу і прогестерону для корекції підтримки при потребі.
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Львів

Вопрос:

На 9дпп и 11дпп, вночі я просипалась від того що матка скорочується.
Чи може зашкодити це вагітності?
Оксана, Львів

Вопрос:

Можливо є якісь препарати щоб цього не відбувалось?

Ответ:

Навіть невагітна матка інколи скорочується. Ні про що погане в Вашому випадку це не свідчить. Якщо Вас це турбує, можна прийняти спазмолітичні засоби, але краще порадитись з Вашим лікарем ДРТ.
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Львів

Вопрос:

ХГЧ на 14дпп - 15, думаю це залишки хорагону.
чи є сенс продовжувати підтримку?

Ответ:

На мій погляд, є сенс зробити ХГ повторно через день, якщо він впаде - треба відміняти підтримку.
3 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Львів

Вопрос:

Доброго дня!
У нас 4-та невдача (було 2 свіжі протоколи, 3 кріо)
В першому кріо хгч доріс до 96 і упав, в другому кріо була кровотеча на 6 неділі.
У мене ендометріоз, у чоловіка раніше була днк-фрагментація 29%
Скажіть, які нам бажано пройти обстеження перед тим як знову іти в свіжий протокол?дякую

Ответ:

Добрий день,
якщо Ви ще не робили дослідження каріотипу, треба його зробити, а також дослідити деякі показники імунної системи (зокрема активність природних кілерів), зміни якої можуть порушувати розвиток вагітності.
2 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Львів

Вопрос:

І в чому може бути причина цих невдач?

Ответ:

Основні можливі причини, які треба виключити, окреслені в попередній відповіді.
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Оксана, Львів

Вопрос:

дякую!
галя, тернопіль

Вопрос:

Доброго дня. Скажіть будь ласка чи може базальна темппература 37.2 і 37.3 бути приймаючи інжесту.

Ответ:

Шановна Галино,
так, підвищення базальної температури може бути обумовлено дією прогестерону, що містить цей препарат.
2 Да Вы считаете ответ полезным?
галя, тернопіль

Вопрос:

якщо немає ніяких симптомів на вагітність. тест не робила.результату ХГЧ ще немає. Чи може бути вагітність. тіль живіт деколи поболює трішки.
галя, тернопіль

Вопрос:

якщо немає ніяких симптомів на вагітність. тест не робила.результату ХГЧ ще немає. Чи може бути вагітність. тіль живіт деколи поболює трішки.
галя, тернопіль

Вопрос:

якщо немає ніяких симптомів на вагітність. тест не робила.результату ХГЧ ще немає. Чи може бути вагітність. тіль живіт деколи поболює трішки.
галя, тернопіль

Вопрос:

якщо немає ніяких симптомів на вагітність. тест не робила.результату ХГЧ ще немає. Чи може бути вагітність. тіль живіт деколи поболює трішки.

Ответ:

Якщо Ви будете описувати Вашу ситуацію частинами, Ви ніколи не отримаєте адекватну відповідь. Вагітність може мати місце навіть за відсутності суб'єктивних ознак. Остаточну відповідь дасть ХГ.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
галя, тернопіль

Вопрос:

дуже дякую
Оксана , Тернополь

Вопрос:

Скажіть будь ласка, мені після інсеменації приписали на 14 днів уколи інжесту по 2 ампули в день для підтримки вагітності. Тепер чекаю чи будуть місячні, але лікар говорила що при інжесті може бути затримка місячних, хотілося б дізнатися на який термін може бути затримка? дуже переживаю.

Ответ:

Шановна Оксано,
якщо вагітність не настала і Ви відмінили ліки, в найближчі 2 тижні місячні зазвичай починаються. Якщо ні, треба звернутися для огляду.
3 Да Вы считаете ответ полезным?
галя, тернопіль

Вопрос:

доброго дня. скажіть будь ласка, в мене 15 тижнів вагітності , Діагноз Гіпертонус матки. і лікар нічого не призначив. Що мені робити?
Олена , львів

Вопрос:

Доброго дня.Піскажіть будь ласка,коли мали б початися місячні після уколів Інжести?
Надя, Львів

Вопрос:

Доброго вечора.скажіть чи може дівігель викликати затримку місячних?
Ольга, Львов

Вопрос:

В мене затримка 5 днів. Тест на вагітність негативний. Гінеколог призначи інжеста 5днів по 2р. на день.Коли піде місячкаі якщо не піде що робит?
Надежда, Ровно

Вопрос:

відсутність місячних впродовж 3,5 місяці. цикл нерегулярний, але таких перерв не було.вагітності немає. товщина ендометрію 12. лікар прописала інжесту по 2,5 впродовж 5 днів. проколола. пройшло 5 днів. місячних немає. відчуваю біль внизу живота. спостерігається незначні виділення на щоденку темно коричневого кольору. що робити далі? мені 40 років. дітей немає, але дуже хочу
r-z-r.rujigZJ, San Miguel de Tucuman

Вопрос:

Продвижение сайта http://r-z-r.ru/rackrutka_cayta.html
.
ethsnilkAX, Elvas

Вопрос:

Купить кухню под заказ Мытищи

http://kuhninazakaz.info/page/kupit-kuhnyu-pod-zakaz-mitischi/
.
ardNoickZH, Nuuk

Вопрос:

автолюб люберцы такси

http://taxi-vovrema.info/page/avtolyub-lyubertsi-taksi/
kuhninazakaz.infoTF, Tomohon

Вопрос:

купить москва гардеробные Егорьевск

http://kuhninazakaz.info/page/kupit-moskva-garderobnie-egorevsk/
.
sushi-v-omske.ruSW, Chisinau

Вопрос:

самые лучшие суши в омске отзывы

http://sushi-v-omske.ru/page/samie-luchshie-sushi-v-omske-otzivi/
.
Люба, Львів

Вопрос:

Доброго дня
В мене пішов гормональний збій і мені виписали уколи інжесту
Чи можу я завагітніти після них?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


