Вопрос посетителя 'інна' №30591

 
інна, біла церква

Вопрос:

Добрий вечір! Після здачі аналізів у СІНЕВО, поставлено діагноз : бактеріальний вагіноз (виявили гарднерелу). Лікар призначив: офор по 1 т 2 р.в день - 10 днів, ітракон по 1т 2р. в день- 7,5 днів, спринцювання 7 днів- 4т фурациліна та 4т фуразолідона на 1л води,свічки "гравагін" 10 днів,"міратін" - 1упак., "біокап фені"- 10 днів по 1 на ніч в піхву , а також лікування чоловіку - офор й інтракон, цитеал і мазь з метронізадолом. Чи доцільно приймати два антибіотики одночасно, лікуватися обом? Спасибі!

Ответ:

В призначеному Вам лікуванні немає жодного антибіотика. Лікування чоловіка при баквагінозі зазвичай не потрібне.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Люда, Хмельницкий

Вопрос:

Чоловіку призначили свічки гравагин. Чи доцільно це?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


