Вопрос посетителя 'Анна' №250423

 
Анна, Київ

Вопрос:


Добрий день. Порадьте, будь ласка, чи варто чіпати кисту бартолінової залози під час вагітності? Їй вже понад 5 років, ніяк себе не проявляє. Лікар радить поставити дренаж під місцевим наркозом, щоб вийшов її вміст і не було ризику запалення. Але з іншого боку, вона всі ці роки не проявляла себе, може краще не чіпати її? Дякую за відповідь.

Ответ:

Під час вагітності не треба чіпати.
2 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


