Вопрос посетителя 'Світлана' №249731

 
Світлана, Ужгород

Вопрос:

Доброго дня, затримка вже тиждень. Близько 2-х тижнів тому був статевий акт (захищений). Тест на вагітність негативний. Чи можуть бути інші проблеми, чи потрібно пройти УЗД або ще щось таке?
бо цикл у мене регулярний 29-31 день в середньому, і таке вперше.
3 роки тому мала операцію з видалення кісти на лівому яєчнику з внутрішньою кровотечею, чи є шанс що це може бути те ж?

Ответ:

БУДЬ-ЯКІ «неправильності» з менструальним циклом - переконливий привід для ТЕРМІНОВОГО відвідування гінеколога. Припущення, теоретичні міркування, пошуки діагнозу в Інтернеті непродуктивні. Спроби самолікування неприпустимі та можуть бути небезпечними.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


