Вопрос посетителя 'Юлія' №199710

 
Юлія, Івано-Франківськ

Вопрос:

Добрий день цікавить таке питання: давно мрію про маля,але чомусь такого дива не відбувається,була на огляді у лікаря,сказав що все впорядку,чекайте і все буде,але до цього часу так нічого і не стається.З правого боку відчуваю дискомфорт,частий головний біль.Підкажіть що можна зробити щоб виявити причину?
Врач Петренко Галина Александровна Петренко Галина Александровна
Акушер-гинеколог, репродуктолог

Ответ:

Доброго дня, на настання спонтанної вагітності приділяється приблизно 1 рік. Якщо за 1 рік незахищених вагінальних актів вагітності не відбулося, це не є норма, і треба дообстеження. Почати зі спермограми партнера, якщо вона в нормі, шукати гінекологічні причини. А як Ваш лікар їх не знаходить (точніше, не шукає), то шукайте Ви - іншого лікаря
0 Да Вы считаете ответ полезным?
юлія, львів

Вопрос:

скажіть якщо в мене був статевий акт під час овуляції, але чоловік запевняє що нічого не попало з біо рідини в середину, але на 4 день після акту пішли мізерні кровяні темні виділення, до менструації осталось приблизно 7 днів, яка ймовірність вагітності?і чи можлива позаматкова вагітність?
Ірина, Хмельницький

Вопрос:

Затримка більше десяти днів, і коричневі виділеня тест показав негативний результат,що це?
Христина, Тернопіль

Вопрос:

Доброго вечора!
Мені 21 рік. Статевим життям не живу.Маю таке питання: мене турбує печіння,набряк та почервоніння зовнішніх статевих органів та почервоніння при вході в піхву. Це сталося після прийому однієї таблетки проти молочниці і від того часу симптоми не проходять. Аналізи здавала- все в порядку. Була у лікара 2 рази: виписували мазі та нічого. Що робити у такому випадку? Чи є можливий такий варіант як похід до дерматолога щоб визначити чи була то алергічна реакція на препарат?
Буду дуже вдячна за відповідь.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.