Вопрос посетителя 'Катерина' №195500

 
Катерина, Київ

Вопрос:

Добрий вечір, мені 33 роки, дитині 5 років. 10 років поспіль турбує фіброзно-кістозна мостопатія, яку ніяк не можу вилікувати, але саме головне, чого хочу позбутись, так це збільшення грудей починаючи з середини циклу майже на цілий розмір. Лікар-гінеколог призначила ОК Діфенда, раніше контрацептивів ніколи не приймала, лякають побічні дії. Якщо вони виникнуть, чи варто відміняти препарат? Ч впливає Діфенда саме на груди і чи не збільшаться вони ще більше, бо я б хотіла, щоб вони навпаки зменшились. Дякую, чекаю на відповідь

Ответ:

Очная консультация маммолога
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


