Вопрос посетителя 'Марина ' №195467

 
Марина , Львів

Вопрос:

Добрий день, 15 липня був не захищений статевий акт , після чого випила таблетки постинору, через 2 тижня були місячні , а зараз у серпні затримка 2 дня , чи є вірогідність того що я вагітна?
Марина , Львів

Вопрос:

Також в липні перед місячним зробила 2 тести (один за дня до місячних один за день ) і результат був негативний

Ответ:

Сдайте кровь нка ХГЧ - это точнее
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


