Вопрос посетителя 'Маша' №156877

 
Маша, Ужгород

Вопрос:

Доброго дня. На прийомі у гінеколога у мене аиявлено множинні кандиломи. Діагноз: кандиломатоз вульви. ШМ чиста, виділення білі помірні. Назначила аналізи на впч і скринінг іпсш 7. У мене виявлено впч 6(+++) , 58 (++) та 51(+++) типу. Також виявлено уреаплазму парвум (+++). Після цього пішов мій партер постійний) на огляд, сказали в нього все добре і аналізи ніякі здавати не потрібно. Так як моя лікарка на лікарняному, казала чекати, назначила тільки підмивання цитеалом. Мвої гострокінцеві кондиломи змазую медом на 1 годину, а потім обліпиховою олією.
1) чому лікар не назначив аналізи чоловіку?
2) чи можливо вилікувати кандиломи медикаментозно? ( лікар каже так будемо лікувати)
3) через скільки після зараження впч може проявитися? Випадковий незахищений секс був півроку тому.
Мені 20 років. Партнеру 45.
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог
Центр Здорового Материнства

Ответ:

Добрый день, Мария.
Стоит отметить, что передача вируса может произойти от простого прикосновения, от поцелуя, половым путём и даже бытовым способом. Врач в обязательном порядке должна была назначить анализы Вашему молодому человеку. Вылечить кондиломы в настоящее время медикаментозно невозможно. Лучшей методикой на данный момент является лазерное удаление, что позволяет произвести аккуратное иссечение и испарение пораженных тканей. Рекомендую Вам обратиться в клинику для более детальной информации.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Маша, Ужгород

Вопрос:

Дякую за відповідь. Якщо можна, ще кілька питань
1) чи можна виявити уреаплазму за домогою аналіза сечі?
2) після того як я вже місяць підмиваюся цитеалом, мажусь медом і інколи яєчним білком, а потім обліпиховою олією і підвищую імунітет народними засобами, деякі кандиломи почали зменшуватися в розмірі. Чи можливо таке?
3) уреаплазма не можна сказати, що турбує, інколи є свербіж статевих органів, але почалась вона після цитеалу. Чи треба лікування, якщо уреаплазма в такій великій кількості ( > 10 6)?
4) через який час можна буде планувати вагітність?
Вибачте, що вас турбую. Ваша думка для мене дуже важлива.
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог
Центр Здорового Материнства

Ответ:

Длятого, чтобы выявить уреаплазму нужен общий анализ крови, общий анализ мочи, мазок, ПЦР диагностика, бактериологический посев. Нормальный показатель уреаплазмы не превышает 10^4 КОЕ на 1 мл. Завышенный показатель говорит о воспалительных процессах, либо каких-нибудь заболеваниях. Рекомендую Вам выяснить причину, чтобы исключить бесплодие.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Маша, Ужгород

Вопрос:

Дуже дякую за консультацію.
В бланку аналізів є окремий стовпчик: референсні значення. Що це таке? Біля кожного аналіза пише: референсні значення: не виявлено. Що це означає?
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог
Центр Здорового Материнства

Ответ:

Референтное значение - это значение которое указывает Вам какими должны быть Ваши результаты в норме. Референтные значения - это то, что считается нормой.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
катя, львов

Вопрос:

Я девственница, возможно забеременеть?

Ответ:

Если были попытки половых контактов или даже только касания половых органов - не исключено,
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


