Вопрос посетителя 'ганна' №145406

 
ганна, київ

Вопрос:

Добрий день,турбує біль в низу живота з лівої сторони,під час критичних є кровянисті дрібні згустки коричевого кольрубула влікаря ,сказали запалення лівого яїчника прлікувалася 2 місяці,лікар після огляду каже все нормально вже.але симптоми непропали,Проконсультуйте ,будь ласка,?може причина в іншому?Дякую.
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог
Мать и дитя, медицинский центр

Ответ:

Добрий день.Звичайно,якщо симптоми лишились причина в іншому. Судячи з опису найбільш ймовірно наяність у Вас поліпу ендометрію чи цервікального каналу,також гідросальпінгсу. Вам потрібно зробити УЗД та кольпоскопію.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Наталія, Рівне

Вопрос:

Доброго дня, шановний лікарю. Мені у липні 2013 році зробили конізацію ш.м. CIN 2-3.Цитологя щоквартальна - невиявлено атипових клітин.У березні 2014 році кольпоскопія - питання рецидив чи рубець(побачили плямку), Була біопсія підозрілої ділянки.Результат біопсії - гіперплація плоского епітелія,незначний дискоріоз плоских епітеліоцитів.Що це означає?Лікування не призначено, було сказано рубець.29 червня 2015 року знову кольпоскопія.Біопсія, чекаю результат. Що мені робити з рубцем, щоб щороку не виникало питання про рецидив?Мені 37 років, сину 15 років, вже рік безрезультатно намагаюсь завагітніти.Порадьте, що робити.Бракує нервів, терпіння я в розпачі.Дякую.Дуже чекаю відповіді.
Акушер-гинеколог, репродуктолог
Гинеколог
Мать и дитя, медицинский центр

Ответ:

Доброго дня. Нічого з рубцем робити непотрібно, жити і вагітніти з ним можно. З приводу того,що не вдається завагітніти,то потрібно пройти обстеження для виявлення причини.
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Крістіна, Чернівці

Вопрос:

Доброго дня, скажіть будь-ласка пройшов місяць після конізаціі шийки матки, чи можна купатися в морі або дністрі, Гарно дякую
Альона, Хуст

Вопрос:

Добрий вечір.ми з чоловіком дуже хочемо дитину,але в нього шкідлива робота для його організма!він лакуе меблі поліуретановим лаком вже 5 років.чи мае його токсична робота вплив на якість сперми?а також чи являеться це протипоказанням для вагітності?чи вплине це на дитину?Дуже чекаю відповіді!
лена, никополъ

Вопрос:

при изгибе матки как забеременить мне тридцать два некак немагу радитъ течение десяти лет

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


