Вопрос посетителя 'татьяна' №182234

 
татьяна, ивано-франковск

Вопрос:

Доброго дня.
Підкажіть, будь-ласка, чи можна розраховувати на природні пологи, якщо у мене розпочався варикоз статевої губи (на разі з 1-ї сторони), більше ніде проявів варикозу нема (ні на ногах, ні в паховій зоні тощо). На статевій губі утворились набряклості, трішки проявляються голубоватого відтінку вени. Мені порадили носити бантаж, та він не допомагає. Зараз 32-32 тиждень, можливо ще не пізно пройти курс лікування? Чи всі препарати впливають на плід і лікування проводиться у дуже тяжких випадках? Якщо не лікувати, щоб не було загострення.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


