Вопрос посетителя 'Светлана' №145769

 
Светлана, Кировоград

Вопрос:

Добрий день мені 22 р в мене ВПС ДМПП 0,8см такий діагноз мені прставили в ін.Амосова в 2010р говорили що операція не потрібна за цей час я встигла народити в 2012р а зараз в мене зьявилась задишка перебої на серці та терпнуть руки таке і раніше було але проходило а зараз дуже часто стало появлятися !!!! що мені робити?

Ответ:

Добрий день!

ДМПП дійсно з віком може проявлятися задишкою і аритмією, але 8 мм це невеликий дефект і така клініка малоймовірно повя'зана з цією вадою. Для встановленя причини Вам необхідно приїхати повторно на консультацію натщесерце, бажано мати при собі результати холтера (робиться таке дослідження у більшості поліклінік). Якщо ми виявимо дефект, то скоріш за все зможемо зарити його без розрізу - http://occluder.com.ua/ua/mi-l%D1%96kuemo/vtorinnij-defekt-m%D1%96zhperedserdno%D1%97-peregorodki.html. Попередньо бажано зателефонувати 044 275 61 48.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


