Вопрос посетителя 'Оксана' №61100

 
Оксана, Львів

Вопрос:

Доброго дня!Буду вдячна за пораду.2006 року звернулась до лікарів з приводу розладу циклу(почались розлади одразу після ДТП ,забій шийного відділу хребта,ЗЧМТ,струс мозку).Після обстежень сказали ніяких порушень,наслідок стресу.Але щороку стан погіршується.Останні обстеження:гінекологія-в нормі,Багатовузловий колоїдний зоб(4.5мм і 7.5мм),обстеження МРТ мозку і гіпофізу -в нормі,колоносові пазухи пневматезовані ,в комірках решітчастої кістки набряк слизової,ознаки синовіїту.Паратгормон 59(норма),Пролактин145(норма),Тіреотропний г. гіпофізу4,41(0,23-3,41),ФСГ-фол.фаза40(1,8-10,5),лют.фаза-54(1-8).Лютенізуючий г.гіпофізу-фол.фаза16(0,5-5,0),лют.фаза36(0,5-5).Прогестерон1,8(0-5),естрадіол0,02(0-0,5).Титр антитіл до тиреоглобуліну 0(0-30),тироксин80(60-160),Трийодтиронін1,6(1,2-2,8),вільний тироксин15(11,5-23).титр антитіл до пероксидази12(0-20).Аналізи одинакові в 4 лабораторіях(проходила повторно,бо сказали,що таких результатів не може бути,бо так не буває).Після курсу "фемостону"цикл відновився на 3 місяці,але під-час лікування тіло(особливо руки-ноги)вкривались синцями,почав рости АТ,набряк обличчя,сильні набряки і біль в ногах.Курс "еутироксу"-результат такий самий.Набряк ніг не сходить ,біля ступні з*явилась судинна сітка,почали боліти всі суглоби,дуже важко ходити,не кажучи вже про те,що ,схоже,про можливість материнства мені можна забути.Вердикт лікарів-"не шукайте собі хвороби".Вік-42.Дякую

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


