Вопрос посетителя 'валентина' №31131

 
валентина, киев

Вопрос:

Скажіть, будь-ласка, чи можна приймати мінеральні ванни (планую відпочинок в Трускавці) при вузловому 1 см дифузно-токсичному зобі 1Б ступеня.Стан задовільний, УЗД і Т4-норма. 6 місяців тому перенесла підгострий тиреоїдит, лікувалась преднізелоном по схемі 4 місяці.Дякую.

Ответ:

Так, Валентино, приймайте.
Гарного Вам вiдпочинку!
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


