Вопрос посетителя 'Іра' №145744

 
Іра, Чернівці

Вопрос:


Добрий день..Мені 31 рік. У мене підвищений пролактин.. Були відсутні місячні.. На фоні прийому достінексу і фоместону, пролактин прийшов в норму і місячні регулярні. Фоместон не п'ю рік і місячні теж регулярні, але приймала достінекс.. Робила томограму пухлини нема.. Заміти проблеми з боку печінки.. .. Припинила прийом достінексу і пів року не пила ,місячні були регулярні . Коли здала аналіз на пролактин він був дуже підвищений 168.почала знову приймати достінекс.. Хотіла б знати від чого підвищуеться пролактин? Чи можливо вилікуватись і не пити таблетки , чи це уже постійно потрібно пити .?Підвищений пролактин може бути від захворюваня щитовидной залози?Ніякого огляду щинотовидки не проходила ,на даний момент, а раніше робила узі. Знаю що збільшена..

Ответ:

Скорее всего речь идёт о микроаденоме гипофиза (пролактинома). Для её выявления необходимо провести Мрт с контрастом. Подчеркивают, что именно с контрастом, так как при Мрт без контраста её часто пропускают. Плюс порекомендовал бы сдать остальные гормоны гипофиза (Ттг, стг, фсг, Лг , адг).
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Іра, Чернівці

Вопрос:

Спасибо за ответ. А при пролактиноме какие наблюдаютса симптомы( головная боль, омороки или..)ето же опухоль, насколько я понимаю.? Насколько опасно если она есть,и как лечица? Уже 2 года пью достинекс..

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


