Вопрос посетителя 'Галина' №170040

 
Галина, Львів

Вопрос:

Доброго дня!Мене вати Галинамені 42р.зі Львова.Маю проблему зі слухом-двостороння нейросенсорна приглуховптість 2 -3ст.З 2013рношу слуховий апарат на ліве вухо,яке вже майже нічого не чує.А на праве вухо апарат одягаю щоб чути на більшій відстані.Боюся щоб не втратити повністю слуху на праве вухо.Чи ще надається лікуванню праве вухо щоб зберегти слух в вашому (інституті Коломейченка)чи так само понизиться як в лівому вусі.Чи потрібно скерування .Буду щиро вдячна на вашу відповідь на мій е-mail:halina1974@list.ru.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


