Вопрос посетителя 'Анатолій' №195641

 
Анатолій, Малин

Вопрос:

Доброго вечера, шановні лори.У мене хр тонзиліт + вже фарингіт .Було червоне горло, боліло. Під правою скулою знизу щось давило, температура 37,1 було тиждень. Пішов до терапевта : назначили полоскати лінкоміцином + пити азитроміцин 3 дні. Лінкас, тантум верде, гофен, циклоферон не помогло. Зробив бак посів із зіву. Висіявся стрептококк піогеніс 10 в 6 чутливий тільки до цефтріаксону та цефотаксиму. Терапевти сказати проколоти 5 днів. Стало легше. Прошло 3 тижні і знову те саме починається, тільки вже не чутливий ні до одного антибіотика, а саме: цефтріаксон, цефотаксим, офлоксацин, ципрофлоксацин, ампіцилін, азитроміцин, лінкоміцин, левофлоксацин. Що робити не знаю, прочитав, що лікуються тільки антибіотиками. Вже страх появився. Підкажіть, будь ласка, що в даній ситуації робити. Дякую.

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


