Вопрос посетителя 'Ivanna' №133302

 
Ivanna, Lviv

Вопрос:

Доброго дня!
2 роки тому, помітила в себе гульку розміром згорошину між глоткою і щитовидною залозою, за цих два роки вона ніяк себе не проявляє не болить і не збільшується, вона рухома під пальцями (не вросша в хрящ) і ніби з горлом все нормально, не болить і обглядаючи горло зсередини, нічого підозрілого немає (не бачу я ні один лікар ЛОР). Питання таке, чи може це бути онкологічне захворювання?
Я тоді ж, коли замітила гульку, проходила обстеження на щитовидну залозу і на лімфовузли, лікар ЛОР сказав, що хронічний тонзиліт, а на рахунок того чи є загрози чогось серйозного сказав (вибачаюсь за нетактовність), що я дурна і дурне собі накручую. Я вирішила незвертати уваги на цю гульку, але все ж таки вона є і я цим переймаюсь.

Ответ:

Здравствуйте, для уточнения диагноза выполните УЗИ шейных лимфоузлов , щитовидной железы, покажитесь онкологу С уваж, Образцов И.Г.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2021. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


