Вопрос посетителя 'Вікторія' №227292

 
Вікторія, Київ

Вопрос:

Доброго дня!
Чи впливає прийом антигістамінних препаратів на погрішність показників ALEX-тест?
Лікар-терапевт дала направлення до алерголог а, але запевняє, що потрібно виключити прийом на 2 тижні, а на сайті лабораторії вказано, що можна приймати ліки, виключити за 6-12 годин і вказати їх під час збору крові.

Ответ:

Добрый день! Нет, не вляет
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


