Вопрос посетителя 'Сергей' №45106

 
Сергей, Киев

Вопрос:

Здравствуйте!Помогите расшифровать спермограмму,подскажите может ли моя спермограмма стать причиной внематочной беременности?Могу ли я стать отцом?Спасибо за ранее!!!
кількість - 5 мл
прозорість - мутна
запах - квітів каштану
в"язкість - 0,1 см
реакція рН - 8
кількість сперматозоїдів в 1 мл - 60.9 млн
кількість сперматозоїдів в еякуляті - 304.5 млн
рухливість - 65%
швидка поступальна рухливість - 49.8 %
повільна поступальна рухливість - 8.9%
непоступальна рухливість - 6,3 %
нерухливих - 35 %
концентрація рухливих сперматозоїдів - 39.6 млн/мл
конц.сперматозоїдів зі швидкою поступальною рухливістю - 30.3 млн/мл
конц.сперматозоїдів зі повільною поступальною рухливістю - 5.4 млн/мл
концентрація функціональних сперматозоїдів - 16,8 млн/мл
середня швидкість - 17 mic/sec
індекс рухливості -472
кількість рухливих сперматозоїдів в еакуляті - 198 млн
кількість функціональних сперматозоїдів - 84 млн
кількість сперматозоїдів в еакуляті з поступальною рухливістю - 178.5 млн
живі - 90 %
мертві -10 %
з нормальною морфологією - 26 %
дегенеративні форми - 74 %
патологія голівки - 49 %
патології шиї - 19 %
патологія хвоста - 6 %
агрегація сперматозоїдів - негативний
аглютинація сперматозоїдів - негативний
клітини сперматогенезу - 2 %
еритроцити - поодинокі в препараті
лейкоцити - поодинокі в полі зору
епітелій уретри - поодинокі в препараті
епітелій передміхурової залози - поодинокі в препараті
зерна ліпідів - помірно
сперматофаги - не виявлено
кристали Бетхера - не виявлено
шаруваті тільця - не виявлено
слиз - не виявлено

Ответ:

Отцом стать можете. Подозревать о мужском факторе в возникновении внематочной беременности на основании представленной спермограммы нет оснований.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Сергей, Киев

Вопрос:

Подскажите ,мне прописал доктор для увеличения подвижности сперматозоидов такие препараты Лавомакс 1 таб- 1 раз в день -10 дней,Зиман 2 таб в день-45дней,Энат 400-1 таб в день-30 дней,трибестан 3 таб в 1 день-45 дней.Это очередная выкачка денег или мне это нужно? За ранее благодарен!!!
Врач Ищук Вадим Васильевич Ищук Вадим Васильевич
Уролог-андролог
Сексолог

Ответ:

Вам это лечение не нужно.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


