Вопрос посетителя 'Микола' №209524

 
Микола, Київ

Вопрос:

Добрий день. у мене останнім часом (приблизно рік) головокружіння, втрата маси тіла, біль у лівому боці. у мене діабет 2 ступеня. вже 2 роки приймаю ліки Метформін. зробили УЗД і виявили у жовчному камні. зібрали аналізи для операції по видаденню жовчного. лікар назначив КТ, тому що такий стан не від каменів у жовчному. по результатам КТ виявили пухлину на сліпій кишці. Точний діагноз з КТ: локально распространенного неопластического процесса восходящей ободочной кишки. Массивная конгломератная регионарная лимфаденопатия. перитонеальный карциноматоз. Зробили операцію під загальним наркозом. Видалили опухоль. яка була 10 см, сліпу кишку, поліпи, на які перейшла опухоль та видалили жовчний з камінням. Аналіз гістології підтвердив, що пухлин азлоякісна. Без метастазів. Лікарі все видалили, але запропонували пройти курс хіміотерапії, щоб в разі того, якщо є клітини раку у крові, то щоб їх знешкодити. після всього почутого та зробленого і того, що нам предстоїть, то ми в шоці та безсилі. ліування за кордоном - не можливе. операція по видаленню була 11 грудня 2019 року, а хіміотерапію назначили на 9 січня 2020 року. зкажіть, будь ласка, чи варто проходити курси хіміотерапії та які шанси на видужання?! чули, що після хіміотерапії люди стають лисими та іноді хіміотерапія вижимає з людини багато сил, а не допомогає. допоможіть будь ласка. дякуємо

Ответ:

Добрий вечір. Якщо у вас стоїть діагноз перитонеальний канцероматоз- це говорить про продвинутий ступінь захворювання- і хіміотерапія обов’язкова. Інакше - буде подальше прогресування хвороби. Волосся відросте- а життя у вас одне. Наберіться терпіння і проходьте хіміотерапію.
Бажаю Вам здоровя!
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
Список меднаправлений находится на главной странице. С этого раздела посетители начинают поиск необходимой информации. Здесь размещены клиники, болезни, лаборатории, диагностические центры, статьи.
© Medicina.ua 2005—2024. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?

Если Вы — посетитель, регистрация на портале позволит Вам создать свою персональную страницу с различными сервисами, с которой смогут ознакомиться врачи. А сейчас после регистрации Вам доступно создание новых тем и активное участие в обсуждении на форуме.

Если Вы — врач, то после регистрации Вы сможете консультировать посетителей портала, а также найти потенциальных пациентов.

Для добавления вопроса в разделе «Консультация» регистрация не требуется.