Вопрос посетителя 'Ольга' №195392

 
Ольга, Івано-Франківськ

Вопрос:

Доброго дня!
Карцинома тіла матки pT1вN0M0G2(Ст.1В).Стан після пангістеректомії Кл.гр.ІІ ПГВ - матка=аденокарцинома G2, інвазія 6 мм, інвазія в судинну стінку. Призначено курс променевої терапії. Чи достатньо цього лікування , чи потрібно ще хіміотерапія?
Дякую!

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


