Вопрос посетителя 'Тетяна' №157164

 
Тетяна, Хмельницький

Вопрос:

Доброго дня. Моєму батькові 65 років. 04.01.2016 року йому була проведена операція по резекції сигми. Клінічний діагноз: злоякісне захворювання сигмоводної кишки ІІ ст. ІІІ кл.гр. рТ3N0M0. Патологоанатомічний діагноз: В матеріалі пухлини сигмовидної кишки помірно диференційована аденокарцинома з повним проростанням стінки кишки. Чи обовязково приймати при даному діагнозі хіміотерапію, так як після операції батько безсил та вага 49 кг.?

Ответ:

Вопрос о назначении химиотерапии принимает консилиум врачей. Если химиотерапия показана - нужно принимать. Если противопоказана, использовать другие методы лечения.
1 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


