Вопрос посетителя 'Віталій' №219740

 
Віталій, Тараща

Вопрос:

Добрий вечір мені невропатолог потрібно робити операцію видалять кили підкажіть будь ласка чи потрібно у мене вже білш як місяць не проходить біль, тягне ноги оніміння лівої ноги,від пальців до коліна в ногах слабкість.Зробив МРТ 29.04.20. Висновок остеохондроз таспондилоартроз попереково-крижового відділу хребта. Лівобічний сколіоз. Протрузії м/х дисків : дорсальна L3-L4, широкі дорсальні L4-S1. Секвестрована медіанна кила м/х диску L4-L5 з інтраканальним розташуванням секвестру та ознаками абсолютного стенозу хребетного каналу на цьому рівні.Медіанна кила м/х диску L5-S1.

Ответ:

Добрый день, по описанию, скорее всего нужна операция. Присылайте диск на почту n0330448@gmail.com, тогда смогу рассказать подробнее
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Віталій, Тараща

Вопрос:

Добрий день у мене немає диска тільки плівка і заключення

Ответ:

Тогда сделайте фото и присылайте на Viber (096-033-0448)
1 Да Вы считаете ответ полезным?
Віталій, Тараща

Вопрос:

Дякую я скинув на вайбер заключення і плівку

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
О проекте
© Medicina.ua 2005—2022. Все права защищены.
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


