Вопрос посетителя 'Игорь' №45465

 
Игорь, Винница

Вопрос:

Доброго дня, шановні лікарі!!! Дуже хочу у Вас проконсультуватись. У мене така ситуація: У серпні місяці (не знаю по яким причинам) мене почала боліти ліва рука у біцепсі. У стані спокою не болить, а от при навантаженні чи навіть просто коли напружую м"яз то болить і до сьогоднішнього дня легше не стає. А тепер лікування: спочатку мастив різними мазями (долобене, дип реліф і, навіть, Алезан порекомендували) ефекту небуло ніякого. Пішов у лікарню, лікар травматолог порекомендував зробити УЗІ м"яких тканей. Зробив УЗІ плечогово, ліктьового м"яких тканей. Висновок: порушення цілісності (розриви) м"язових волокон плече-променевого м"язу і тому сказав, що біль віддає у біцепс і до кисті, по всій довжині руки. Поклали гіпс і пішов на електрофорез і магнітотерапію. Нічого не допомогло. Пішов до іншого лікаря травматолога, він діагноз підтвердив і сказав, що треба давати уколи у м"яз з трьох сторін, уколи траумель, зробив 5 уколів з інтервалом понеділок-четвер, біль трошки стала меньша, але можливо від того що меньше робив нагрузку на руку. Лікар сказав, що уколи після закінчення будуть діяти іще 2 неділі, вже пройшов місяць результату ніякого. Порадьте будь-ласка, можливо потрібно оперувати і зшивати м"яз, мені вже байдуже лиш би допомогло. Дуже дякую всім!!!

Ответ:

Шановний Ігорь. Розібратись на відстані з Вашим питанням дуже складно. Можливо тривалість іммобілізаціїї була недостатньою. При наявності розриву м'язових волокон гіпсова іммобілізації має тривати 4 - 6 тижнів плюс треба призначити адекватну протизапальну терапію. В подальшому призначають реабілітаційні процедури. З метою адекватної оцінки Вашого стану та визначення тактики лікування раджу Вам звернутись до проф. Жука Петра Михайловича (кафедра травматалогії та ортопедіі не базі 2-ої міської лікарні вул. Київська). Сподіваюсь він зможе надати Вам допомогу.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Игорь, Винница

Вопрос:

Шановний Дмитро Валентинович, дуже Вам дякую за пораду, чув про такого лікаря і обов"язково піду до нього на прийом.

Ответ:

Для определения тактики лечения в подобных случаях необходим очный осмотр. При желании - день и время консультации Вы можете согласовать со мной по тел 067 408 21 27.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


