Вопрос посетителя 'Маріна' №45044

 
Маріна, Київ

Вопрос:

Доброго дня! Скажіть будьласка, я пломбувала 3 верхні зуби з анестезією, мені поклали
изолюючу прокладку “Футжи” на 2 зуба, але... інколи буває така різка тянуча біль по всій щелепі здається навіть і верхня і нижня болить..а потім різко проходить і все чудово, що це моєе бути...анестезія так може виходити вже 5й день?

Ответ:

Шановна Марино,після пломбування анестезія проходить максимум за 6-8 годин. Якщо Ваші зуби продовжують Вас турбувати,то потрібно звернутися до свого лікаря . Можливо, дуже близько пломба підходить до нерва і частково впливає на нього. А можливо, вже в нерві почалися якісь процеси і він запалився і потребує видалення нерва. Якщо больові відчуття почнуть наростати то йдіть до свого лікаря як найшвидше.
0 Да Вы считаете ответ полезным?
Маріна, Київ

Вопрос:

Ні больові відчуття не наростають, зараз взагалі їх немає, зуб не болить коли надавлюю, просто десь 2 чі на день різко починає нити..і черех 3 хв проходить....

Ответ:

Шановна Марино, якщо поступово зменшуються негативні відчуття й біль стихає, то приводу для хвилювання немає. Просто прокладка, яка поставлена в Ваш зуб, повинна захистити нерв від негативного впливу пломби на нього. Потрібно спостерігати за зубом до його повного виліковування.
0 Да Вы считаете ответ полезным?

Уточнить в рамках данного вопроса

муж. жен.
Для получения уведомления о ответе
 
Авторизация
Логин
Пароль

Для чего нужна регистрация?


